Hilde GP instruktør på Sjusjøen

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Dette er en abonnementsartikkel

Deler av innholdet hos oss er publisert for abonnenter av nettavisen Langrenn.com og inngår i vår innholdsrike Pluss-seksjon.

Tegne abonnement
Det er satt opp 4 alternative valg for varighet på abonnementet; Uke, måned, tre måneder eller år.

Om du ønsker å tegne et abonnement gjøres dette
direkte via denne linken.

Tegne abonnement Langrenn.com Pluss

Dersom du allerede har ditt eget abonnement logger du deg inn gjennom vinduet nedenfor.

Hilde Gjermundshaug Pedersen vil også kommende vinter, i regi av Learn2ski, være instruktør for skimosjonister som ønsker å øke fart og/eller skiglede gjennom bedre teknikk. Første ”økt” for Hilde vil være en helgesamling på Sjusjøen 2.-4. desember.

- Samlingen strekker seg over fire økter fra fredag ettermiddag til søndag formiddag. I løpet av helgen vil Hilde GP lose deltagerne gjennom de ulike teknikkene i klassisk med bl.a. fokus på å optimalisere fraspark og å bruke hele overkroppen når man staker. I tillegg vil deltagerne i en av øktene bli introdusert til skøyteteknikkens ”hemmeligheter”, sier Siri Halle, daglig leder i Learn2ski.

- Enten man har ambisjoner i turrenn eller bare vil få mer glede ut av sine skiturer, er jeg sikker på at Hilde vil kunne bidra med mye i løpet av denne helgen, legger Halle til.

Hjemmeside for Learn2ski.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


Utsnitt fra omslaget til boka God glid. Utgitt av Hans Olav Hamran og Gyldendal Litteratur.

Svenskene går for God glid

Det svenske forlaget Forum har kjøpt rettighetene til boka God glid som er blitt omtalt som det nye «e-bokfenomenet». Den utgis hos våre naboer neste år.

Les saken
Skiforeningen har startet snøproduksjon 20. november 2013. Foto: Foto: Magnus Nyløkken.

Snøproduksjon i gang i Oslo

- Produksjonen vil foregå på natten og de timene på dagen det er forhold til det, melder Skiforeningen til Langrenn.com, samtidig som de lister opp steder rundt hovedstaden det produseres kunstsnø.

Les saken
BeitostølenResort er familieselskapet Steinar Hovi grunnla og bygget opp, etterhvert godt hjulpet av sønnene Atle (t.h), direktør i selskapet, og Bjørnar som er sjef for alpinanleggene på Beitostølen. Foto: Privat.

Steinar Hovi, Mr Beitostølen, er død

Steinar Hovi døde lørdag ettermiddag. En av de mest markante profilene i norsk reiseliv har vandret inn i den fjellheimenen han elsket så høyt; for godt. Det er et trist men likevel vakkert paradoks, at Beitostølen akkurat nå er et myldrer av langrennsløperne og andre gjester.

Les saken

Langrennsløperne har ikke grunn til å klage

Skihopperen Tom Hilde mener skiløperne har gode betingelser.

Les mer...

Northug garantert 9 Coop-millioner i året

Om sesongen blir perfekt venter det million-bonus på toppen av dette.

Les mer...

Mener langrennsavtale bør granskes

- Skipresident Erik Røste, langrennssjef Åge Skinstad og skilegenden Bjørn Dæhlie har tette bånd. Både privat og forretningsmessig, innleder VG.no.

Les mer...

Endelig samling igjen!

Endelig på vei på samling igjen. Det er alledere sent i Juni, sola har snudd, det nærmer seg igjen vinter –og dette blir min første samling i år! Desto mer gøy, og har gledet meg lenge til å dra på tur igjen nå, forteller Kristin Størmer Steira på sin nettside.
Les mer...

- Det er ikke mye å leve av

Når Martin Johnsrud Sundby avslører for Nettavisen hva Norges Skiforbund har for vane å utbetale til sine arbeidstakere, blir det kanskje ikke så vanskelig å godta at Northug lot seg friste.
Les mer...

Hun løper fra gutta oppover

Men det holder ikke til å bli verdens beste skijente.

Les mer...

Fulltegnet løp over Hardangervidda

Fredag 12. Juli 2013 går starten for tidenes første Salomon Xreid Hardangervidda. Løpet starter fra Dyranut Turisthytte i Eidfjord og krysser Hardangervidda. Etter 150 km går deltagerne i mål, med Sør-Norges beste utsikt som bakteppe, Gaustatoppen 1883 m.o.h.

Les mer...

Johaug har blitt klokkemodell

- Jeg er nok fortsatt ei ganske jordnær jente. Men jeg skal innrømme at jeg har sans for kvalitet og perfeksjonisme. Det er det jeg etterstreber selv, og det er det jeg først og fremst ser i disse produktene, sier Therese til Dagbladet.
Les mer...

SM - Stjärntätt på startlinjen

Med mindre än två veckor kvar börjar nu startfältet till rullskid-SM i Halmstad formeras.

Les mer...

Eivind Bakkene først opp Bitihorn

- Langrennsløperen Eivind Bakkene fra Øystre Slidre løp mandag kveld strekningen fra Båtskaret til toppen av fjellet Bitihorn på 19 minutt og 42 sekund, skriver OA.no.

Les mer...

Høy temperatur rundt spill-sponsing

Norge, men også andre land, virker å være delt i synet på sponsing fra såkalte betting-selskaper. Debatten har rast den siste tiden, her følger noen saker om emnet:

Les mer...

Pølsa har aldri hatt fri

- Mitt største problem er at jeg elsker å trene. Jeg har trent litt for jevnt, litt for likt, og altfor mye, sier Øystein Pettersen.

Les mer...

Ny lege for Kalla, Hellner og Olsson

I våras utsågs han till Årets ledare inom Svenska Roddförbundet. Men nu byter Lassi Karonens tränare, Per ”Pliggen” Andersson, ut årorna mot skidor och stavar och blir längdlandslagets nya läkare. – Vi får in en toppkraft i laget. ”Pliggen” har stor erfarenhet av idrottsfysiologi och medicin. Han är van att jobba med elitidrottare på högsta nivå, säger längdchef Johan Sares.

Les mer...

4 myr-økter i uka for Hellner

Korpar kraxar, gökar gal och en skrämd tjäder lyfter plötsligt i panik. Långsamt växer sig ljudet av ett rytmiskt klafsande allt starkare i den dallrande hettan. Marcus Hellner, 27, är ute på myren igen. Ensam, innleder Expressen.se.

Les mer...

Weng som Johaug for et par år siden

- Jeg har merket at det er blitt litt mer interesse rundt meg etter VM. Det er nok flere som vet hvem jeg er nå, sier hun til Dagbladet.no under landslagets treningsleir på Sognefjellshytta.

Les mer...

Northug håpet Northug skulle bli

23-åringen gikk sammen med storebror Petter i finalen i den avsluttende verdenscupsprinten i Stockholm, og ble nummer fem, innleder Nettavisen i et intervju med Tomas Northug.
Les mer...