Torsby Ski Tunnel. Foto: Petter Soleng Skinstad.

Torsby Ski Tunnel. Foto: Petter Soleng Skinstad.

Nå åpner skitunnelen i Torsby

Svensk sommersnø

Med stor festivitas og supertilbud på mini-ferie førstkommende helg åpner Torsby Ski Tunnel opp dørene for en ny sesong for alle sugne skiløpere fredag 1. juni.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut

Fredag 1. juni smeller startskuddet for den nye sesongen i Torsby Ski Tunnel. Samtidig innvies Torsby Sportcenters nye "utegym", hvor man som besøkende kostnadsfritt kan kjøre alt fra lette treningsprogram til skikkelig gjennomkjøring. Noe som er godt egnet etter for eksempel en løpe- eller sykkeltur i Valbergets vakre omgivelser.

I løpet av fredagen innvies også "skishoppens" nye lokaler. Dette er Team Sportia-butikken Allsport som øker sitt område for salg og smøreservice.

Lørdag 2. juni er det åpent hus i skitunnelen. Da har alle interesserte skiløpere fri inngang.

I tillegg er det fri inngang gjennom hele denne helgen, fredag til søndag, for de som bestiller overnatting gjennom Torsby Ski Tunnelen.

Lørdag blir det arrangert et eget "Barnas Vasalopp", med tilhørende "godisregn" og diplom for god innsats i skisporet.

- Det er moro at vi kontinuerlig forbedrer vårt anlegg med nye tjenester og aktiviteter. Vi strever etter å bli så allsidige som mulig og å ha en bredde på virksomheten, sier ansvarlig for Torsby Ski Tunnel, Thomas Stjerndorff, til Langrenn.com.

- Vi har også påbegynt arbeidet med den nye skicrossbakken i Torsby Sportcenter og vi regner med at det arbeidet skal være klart i løpet av høsten, legger Stjerndorff til.

Program for sesongåpning av Torsby Ski Tunnel
Fredag 1. juni

Kl. 1400 - Innvielse av "utegym" ved Kommunalråd Håkan Laack och Team Torsby.se.
Kl. 1430 - Innvielse av Allsports nye lokaler ved Kommunalråd Håkan Laack.

Lørdag 2. juni
Kl. 0900-1800 - Åpent hus i Torsby Ski Tunnel.
Kl. 1400 - "Barnas Vasalopp".

Hele programmet
Mini-ferie for hele familien i Torsby i forbindelse med åpningshelgen 1-3. juni
Spesialtilbud på overnatting i åpningshelgen, fra 99,- kroner

For ytterligere informasjon om tider, aktiviteter samt tilbud, se hjemmesidene Skitunnel.se og Torsbysportcenter.se.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut


blog comments powered by Disqus
Lars Berger i forbindelse med pressekonferansen til Team LeasePlan Go på Beitostølen 2014. Foto: Erik Borg.

Løfshus: - Berger må på pallen i verdscupen for å gå VM

Lars Berger har enno ikkje bestemt seg for kva for meisterskap han helst håpar å bli tatt ut til. Men skal han få sjansen på favorittdistansen 15 kilometer fri i Falun-VM han på pallen i verdscupen eller ta gull i NM, seier landslagssjef Vidar Løfshus.

Les saken
Nils Marius Otterstad stiller seg uforstående til utspillet fra Centric. Her er han avbildet under pressekonferansen til Team Santander på Beitostølen. Foto: Erik Borg.

Centric: - Navneskiftet er avtalebrudd

Centric mener seg ført bak lyset etter at langløpslaget Team Santander, med brødrene Aukland i spissen, ble presentert på Beitostølen torsdag. - Når vi så til de grader blir løyet til, har vi ikke noe annet valg enn å forfølge dette videre, sier adm. dir. Per Christian Johansen.

Les saken
Marthe Kristoffersen på samling med skilandslaget i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Kristoffersen mister Beitosprinten

Sesongåpning - Beitostølen

- Det er dumt å gå skirenn syk, da kan man fort ødelegge for resten av sesongen, sier Marthe Kristoffersen rett i forkant av sesongstarten på Beitostølen.

Les saken
Charlotte Kalla jubler her for sølvmedaljen på 10 kilometer klassisk under OL i Sotsji 2014. Fredag står hun på startstreken i Bruksvallarna. Foto: NordicFocus.

Startlister Bruksvallarna Fredag

De svenske landslagsløperne og flere kjente nordmenn sesongåpner med 5 og 10 kilometer klassisk i Bruksvallarna fredag. På neste side følger de komplette startlistene for både kvinner og menn.

Les saken
Thomas Alsgaard viser frem Team LeasePlan Go sitt nye blad under lagets pressekonferanse i forbindelse med sesongstarten 2014 i Beitosprinten. Foto: Erik Borg.

Thomas Alsgaard med eget blad

Team LeasePlan Go har satt 5.000 blader i trykken. - Vi ønsker å fortelle om laget, samt dele kunnskap, lyder budskapet.

Les saken
Illustrasjonsbilde: Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Smøretips Beitosprinten

Swix - Rode - Skigo - Toko

OPPDATERT 5. gang: Smøretips til den nasjonale sesongstarten på Beitostølen foreligger nå fra Henrik Johnsen i Swix, Per Knut Aaland i Rode, Terje Ruttenborg i Skigo og Jan Olav Gjermundshaug i Toko.

Les saken
Martin Johnsrud Sundby var seierherre under åpningsdistansen på Beitosprinten 2013. Foto: Erik Borg.

Startlister Beitosprinten Fredag Menn

Sesongåpning - Beitostølen

Nå er det endelig klart for sesongstart, og for herrene er det 15 kilometer klassisk som gjelder på Beitostølen fredag. 172 løpere fra 7 nasjoner er klare til start, og den komplette startlisten ser du her:

Les saken
Therese Johaug gikk helt til topps i sesongens første renn i Beitosprinten 2013. Løypa i 10 km klassisk stil vant hun klart. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Startlister Beitosprinten Fredag Kvinner

Sesongåpning - Beitostølen

Under den nasjonale sesonåpningen på Beitostølen fredag, er det 10 kilometer klassisk som står på programmet for damene. 61 utøvere fra 8 nasjoner stiller til start i følge startlisten du finner på neste side.

Les saken
Thomas Alsgaard. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Alsgaard: - Ting har satt seg mer i år

- Jeg kjørte meg rett og slett i senk, poengterer Thomas Alsgaard fra Team LeasePlan Go om årene hvor totalbelastningen ble for stor. Nå har han gjort betydelige grep for å bedre situasjonen.

Les saken
Dario Cologna med Maxim Vylegzhanin i rygg under Tour de Ski i Oberhof 2012/2013. I helgen møtes de to til dyst i finske Saariselkä. Foto: Felgenhauer/NordicFocus.

Dario Cologna møter Vylegzhanin & co

De russiske og sveitsiske elitelandslagene er noe av det vi finner på startstreken i finske Saariselkä lørdag og søndag. På neste side finner du komplette startlister.

Les saken
Olav Hasund er leder for Santander Consumer Bank som har gått inn som navnesponsor for Team Santander. Foto: Erik Borg.

Superbirkebeiner reddet Aukland-teamet

Olav Hasund har vokst opp like ved Voldsfjorden, er av de raske på Birkebeineren og ble «redningsmannen» for langsløpslaget til brødrene Anders og Jørgen Aukland

Les saken
Daniel Myrmæl Helgestad ute på 15 km klassisk i Beitosprinten 2013. Foto: Erik Borg.

Avhengig av å prestere fra start

Sesongåpning - Beitostølen

Som en av de beste løperne utenfor landslaget forrige sesong, blir Beitostølen-helga svært viktig for Daniel Myrmæl Helgestad. Men ennå har han til gode å gå et godt skirenn i fjellbygda.

Les saken
Skydda-jenter fra skilandslaget. Fra venstre: Ingvild Flugstad Østberg, Marit Bjørgen, Heidi Weng og Martine Ek Hagen. Foto: Skydda Norge.

Skydda satser videre med Bjørgen & co

- Langrennslandslaget har de siste årene markert seg som et sted der sikkert arbeidsmiljø og trygghet danner grunnlaget for suksess. Derfor er det helt naturlig for oss å videreføre samarbeidet med NSF Langrenn, sier Vegard Aune, landssjef for Skydda Norge.

Les saken
Morten Eide Pedersen ikledd den nye racingdrakten til Team Coop foran sesongen 2014/2015. Fredag tar han den i bruk under den nasjonale sesongåpningen på Beitostølen. Foto: Team Coop.

Morten Eide Pedersen går Beitosprinten i ny Team Coop-drakt

Den nye racingdrakten har en bra passform i tillegg til at den ser bra ut, sier Morten Eide Pedersen. Lillehamringen fra Team Coop blir den første som bruker drakten i konkurranse, under den klassiske 15-kilometeren på Beitostølen fredag.

Les saken
Tord Asle Gjerdalen i forbindelse med pressekonferansen til Team Santander på Beitostølen torsdag. Foto: Erik Borg.

Gjerdalens fem drømmehelger

Sesongåpning - Beitostølen

Tord Asle Gjerdalen har pekt seg ut fem helger i vinter han vil være på sitt beste. Men ennå har han ikke peiling på hvordan formen er.

Les saken
Marit Bjørgen på vei mot 4. plass i Beitosprintens sprintfinale 2013. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

- Bjørgen blir vanskelig å slå

Sesongåpning - Beitostølen

Går det som vår ekspert tror, blir den nasjonale sesongåpningen Beitosprinten, en ny kamp mellom Marit Bjørgen og Therese Johaug. På neste side kan du se hvordan han vurderer samtlige av damenes konkurranser på Beitostølen.

Les saken
Are Sørum Langås på Beitostølen i forbindelse med sesonåpningen Beitosprinten. Foto: Erik Borg.

Northugs manager toner ned forventningene

Ekspertene er enige om at Petter Northug blir en markant skikkelse på Beitosprinten. - Jeg synes kanskje at formen hans er blitt hausset i overkant mye opp, svarer manager Are Sørum Langås.

Les saken
Petter Northug har akkurat gått i mål til seier i Beitosprintens åpningsrenn 2012. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Ekspertene tror på Petter Northug

Sesongåpning - Beitostølen

- Jeg tror vi får se en godt forberedt Petter som er like bra som det han har vært på sitt beste før, sier NRK-ekspert Torgeir Bjørn foran den nasjonale sesongåpningen, Beitosprinten.

Les saken
Vibeke Skofterud er fortsatt offensiv da vi møtte henne under Team Santanders pressekonferanse på  Beitostølen foran sesongåpningen 2014, selv om hun denne gangen ikke stiller til start for første gang på nærmere 15 år. Foto: Erik Borg.

Skofterud gir karrieren et forsøk til

Vibeke Skofterud skal ikke gå noen skirenn i år, men er likevel i varmen på laget til Aukland-brødrene. - Hvis det ikke går nå, er løpet kjørt, sier Skofterud til NTB.

Les saken
Petter Northug jr. ute  på Beitosprintens 15 km klassisk i sesongåpningen 2013. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

- Northug vinner 15 fri og sprinten

Sesongåpning - Beitostølen

Langrenn.com-journalist og satsende skiløper Petter Soleng Skinstad tror Petter Northug blir vanskelig å slå i den nasjonale åpningen på Beitostølen. Les videre for å se hvordan Skinstad tipper utfallet i samtlige av guttas konkurranser på Beitosprinten.

Les saken