Torsby Ski Tunnel. Foto: Petter Soleng Skinstad.

Torsby Ski Tunnel. Foto: Petter Soleng Skinstad.

Nå åpner skitunnelen i Torsby

Svensk sommersnø

Med stor festivitas og supertilbud på mini-ferie førstkommende helg åpner Torsby Ski Tunnel opp dørene for en ny sesong for alle sugne skiløpere fredag 1. juni.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut

Fredag 1. juni smeller startskuddet for den nye sesongen i Torsby Ski Tunnel. Samtidig innvies Torsby Sportcenters nye "utegym", hvor man som besøkende kostnadsfritt kan kjøre alt fra lette treningsprogram til skikkelig gjennomkjøring. Noe som er godt egnet etter for eksempel en løpe- eller sykkeltur i Valbergets vakre omgivelser.

I løpet av fredagen innvies også "skishoppens" nye lokaler. Dette er Team Sportia-butikken Allsport som øker sitt område for salg og smøreservice.

Lørdag 2. juni er det åpent hus i skitunnelen. Da har alle interesserte skiløpere fri inngang.

I tillegg er det fri inngang gjennom hele denne helgen, fredag til søndag, for de som bestiller overnatting gjennom Torsby Ski Tunnelen.

Lørdag blir det arrangert et eget "Barnas Vasalopp", med tilhørende "godisregn" og diplom for god innsats i skisporet.

- Det er moro at vi kontinuerlig forbedrer vårt anlegg med nye tjenester og aktiviteter. Vi strever etter å bli så allsidige som mulig og å ha en bredde på virksomheten, sier ansvarlig for Torsby Ski Tunnel, Thomas Stjerndorff, til Langrenn.com.

- Vi har også påbegynt arbeidet med den nye skicrossbakken i Torsby Sportcenter og vi regner med at det arbeidet skal være klart i løpet av høsten, legger Stjerndorff til.

Program for sesongåpning av Torsby Ski Tunnel
Fredag 1. juni

Kl. 1400 - Innvielse av "utegym" ved Kommunalråd Håkan Laack och Team Torsby.se.
Kl. 1430 - Innvielse av Allsports nye lokaler ved Kommunalråd Håkan Laack.

Lørdag 2. juni
Kl. 0900-1800 - Åpent hus i Torsby Ski Tunnel.
Kl. 1400 - "Barnas Vasalopp".

Hele programmet
Mini-ferie for hele familien i Torsby i forbindelse med åpningshelgen 1-3. juni
Spesialtilbud på overnatting i åpningshelgen, fra 99,- kroner

For ytterligere informasjon om tider, aktiviteter samt tilbud, se hjemmesidene Skitunnel.se og Torsbysportcenter.se.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut


blog comments powered by Disqus
Skjermbilde av Resultater.org.

Ny drømmeside for resultatfrelste

Nettuniverset har fått en ny tjeneste vi vil tro faller i smak for mange av Langrenn.com's lesere. Hos Resultater.org er nemlig resultater fra en rekke kondisjonsidretter samlet på et brett.

Les saken
Justyna Kowalczyk med OL-gull fra lekene i Sotsji 2014. Foto: Nordic Focus.

Fjellklatring med Justyna Kowalczyk

Justyna Kowalczyk har nå, som bildene på neste side viser, besteget den høyeste fjelltoppen mellom Polen og Slovakia, den 2.655 meter høye Gerlach. I etterkant har polske medier kalt henne "dronningen av Tatra".

Les saken
Hallgeir Brenden i OL.

Hallgeir Brenden i hoppbakken

Hallgeir Brenden gikk inn til OL-gull i skisporet både i Oslo i 1952 og i Cortina i -56. Men også andre arenaer ble testet ut. - Jeg hadde gleden av å bevitne Brendens første skihopp, forteller Arne H. Erikson.

Les saken
Erik Østli viser ved hjelp av bilens dashbord at kuldegradene har ankommet Beitostølen høsten 2014. Foto: Erik Østli.

- Smelter ikke mye ved minus 1

Vinteren rykker nærmere og nærmere, nå er det bare to raske høstmåneder igjen til sesongstarten i Beitosprinten, men allerede 24. oktober starter de skisesongen samme sted.

Les saken
Slik ser det ut på vei inn mot Ramundberget i september 2014. Foto: Ramundbergets Alpina AB.

Tidlig sesongåpning over grensen

- Gradestokken har begynt å krype under null på natten, og den første snøen har allerede lagt seg på fjellet, forteller Kalle Ljungberg, sportsansvarlig i Ramundbergets Alpina AB.

Les saken
Kristin Størmer Steira sklir fornøyd over målstreken etter å ha sikret seg 3. plass på 3-mila fellesstart under Sotsji-OL 2014. Foto: NordicFocus.

Skiløpere toppseedet til Stoltzen

I lista over de 20 toppseedete løperne i motbakkeløpet Stoltzekleiven Opp, som går av stabelen i Bergen til helgen, finner vi blant andre to løpere fra elitelandslaget og flere andre skiløpere.

Les saken
Petter Northug jr. innkasserte sin første seier for forrige sesong i fristilsutgaven av La Sgambeda 15. desember 2013. Klassiskutgaven av samme renn er med i langløpscupen Swix Ski Classic 2014/2015. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Mulig satsing på langløp for Northug

Dersom Petter Northug ikke kommer til enighet med Skiforbundet, kan det bli aktuelt å satse langløp. - Han skal være god nok til å gå både sju og ni mil, sier trener Stig Rune Kveen. Vasaloppsvinner John Kristian Dahl mener det blir tøft for Northug å hevde seg der.

Les saken
Langrenn.coms redaktør, Geir Nilsen, dresset i henhold til uværskravet fra JK Trophy i Wales 2014. Foto: Helge Kopland / PWT Travel.

Så enkelt kan Birken gjøre det!

Kommentar

Ved flere anledninger har Birkebeinerrennet blitt avlyst de siste årene. Slik trenger det ikke være, det hele kan løses ganske enkelt.

Les saken
Deler av løypa til Montebelloløpet, ved Kalmovannet. Foto: Montebellotrippelen.

Vinnere av Montebelloløpets Høst-Quiz

Konkurranse på Langrenn.com

Montebelloløpets Høst-Quiz er unnagjort her på Langrenn.com. Følgende 5 personer er trukket ut til startnummer i årets Montebelloløp, samt at ytterligere 2 har vunnet startplass til Montebellotrippelen 2015:

Les saken
Glade og spreke morgenfugler på toppen av Slottsfjellet i Tønsberg som ledd i deres deltakelse ved IT-tinget og motbakkeløpet til inntekt for Røde Kors og prosjektet Digital Leksehjelp. Foto: Team Centric.

Brødrene Aukland samlet inn over 100.000 kroner

- Som toppidrettsutøvere er vi privilegerte som kan holde på med akkurat det vi ønsker, slik er det dessverre ikke for alle, så det er viktig for meg å kunne gi noe tilbake, sier Jørgen Aukland.

Les saken
Sander Fladseth, skiskytter ved NTG Tromsø, ute på ski i Tromsømarka tirsdag 15. oktober 2013, i år var det muligheter allerede 22. september 2014. Foto: Henrik Romsaas.

I Tromsø har skisesongen startet

Det er kalde vinder over landet og i Tromsø har det falt snø. Henrik Romsaas benyttet anledningen til å få seg en tidlig skitur, som Facebook-bildet på neste side viser.

Les saken
Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Alvorlige skader for rulleskiløper

- Vi har fryktet ulykker som dette lenge nå. Vi får håpe at dette kan føre til bedre sikkerhet, for vi har ikke råd til å miste noen av disse flotte ungdommene, fremholder lensmann Egil Netland.

Les saken
F.v.: Therese Johaug (2.) og Marit Bjørgen (1.) dominerte 15-kilometeren i Davos 2013. Foto: Laiho/NordicFocus.

Bjørgen og Johaug må prate fort

Etterspørselen etter intervjuer med superstjernene Marit Bjørgen og Therese Johaug er så stor at det nå settes en beinhard tidsgrense for hvert intervju.

Les saken
Aino-Kaisa Saarinen underveis på lagsprinten i Sotsji-OL 2014. Foto: NordicFocus.

Saarinen brakk bein på trening

Aino-Kaisa Saarinen falt på trening, brakk et bein og måtte reise tidligere hjem fra finnenes landslagssamling i Ramsau. Nå går veteranen sannsynligvis glipp av seks viktige treningsuker.

Les saken
Niklas Dyrhaug etter sitt gode renn i Kristiansund som ga 3. plass under åpningsrennet av Toppidrettsveka 2014. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

TUB-kara tar samfunnsansvar

Løperne i Team United Bakeries fyller ikke dagene bare med trening, spising, soving og TV-titting. De tar også ansvar for samfunnet de er en del av.

Les saken
Petter Northug etter å ha vunnet sprinten i Aure under Toppidrettsveka 2014. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Northug kretsmester på 5000 meter

- Formen er der den skal være, sa trener Stig Rune Kveen etter at Petter Northug søndag ble kretsmester på 5000 meter i Stjørdal. Northug hadde lagt opp til et skjema på 15:20, og hva tiden ble til slutt ser du på neste side.

Les saken
Gaia Vuerich (t.h.) og Giulia Stuerz jubler over seier i lagsprinten under siste runde av verdenscupen på rulleski 2014 i Val di Fiemme. Foto: Newspower.it.

Italia og Sverige i lagsprinten

VC Rulleski Val di Fiemme

Duoene Gaia Vuerich/Giulia Stuerz fra Italia og Marcus Johansson/Victor Gustafsson fra Sverige gikk til topps da årets verdenscup i rulleski konkluderte med lagsprinten i Val di Fiemme søndag.

Les saken
Hilde Gjermundshaug Pedersen Foto: Petter Soleng Skinstad.

Hilde GP til topps i Hamar Rulleski

Tidligere verdensmester Hilde Gjermundshaug Pedersen og Spydeberg-løper Thomas Gjestrumsbakken var best i det 28 kilometer lange turrennet i Hamar Rulleski søndag. 

Les saken
Lars Helge Birkeland på standplass under verdenscupen i Kontiolahti 2014. Foto: Laiho/NordicFocus.

NM-gull til Eckhoff og Birkeland

NM Rulleskiskyting

Søndag ble det gått jaktstart basert på lørdagens sprintkonkurranse under NM i rulleskiskyting på Steinkjer. Tiril Kampenhaug Eckhoff og Lars Helge Birkeland tok hjem de edleste medaljene.

Les saken
Topp to damer og topp tre herrer på SKIGO-rullen 2014. Fra venstre Maren Thomasgaard (2), Solfrid Braathen (1), Sondre Fossum (2), Øyvind Anmarkrud (1) og Arild Hagesveen (3). Foto: Linda Helland.

SKIGO-rullen vunnet av Braathen og Anmarkrud

Som erstatning for Skiforeningens årlige rulleskirenn arrangerte Team SKIGO søndag SKIGO-rullen. Rennet ble toppet av Solfrid Braathen og Øyvind Anmarkrud.

Les saken