subaru_xv

Trimmere kan vinne Subaru i Skarven

Turrenn - Skarverennet

- Subaru Norge er generalsponsor for Skarverennet, og gjør i år en ny og annerledes vri. Det er ikke eliteutøverne som sloss om fri bruk av en Subaru XV, men premien deles ut i trimklassen, forteller Stian Thrane til Langrenn.com i forkant av lørdagens renn.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut

Stian Thrane er informasjonsdirektør i Subaru Norge. Han opplyser at blant alle de som kjører med dette bilmerket finner vi et par ekstra godt kjente skinavn.

- Tidligere verdensmester på ski, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, har vist seg som en ustoppelig idrettsutøver ved å komme tilbake etter en stygg ulykke, og vi er stolte over at hun kjører Subaru, sier Thrane.

- Skiskyttertalentet Johannes Thingnes Bø er et ustoppelig talent og har allerede vunnet NM-gull og OL-gull i ungdomsklassen.

I tillegg er det en ikke helt ukjent svømmer med blant Subaru-sjåførene:

– Alexander er ustoppelig, og passer utmerket til de kjerneverdier vi ønsker å formidle. Dessuten er han et stort idrettsnavn i Norge, mens kanskje enda større kjendis i Subarus hjemland Japan. En av Dale Oens argeste konkurrenter i bassenget er nemlig den dobbelte olympiske mesteren og nasjonalhelten Kosuke Kitajima.

Fortsetter nedenfor bildet
Stian Thrane med en Subaru XV.
Stian Thrane, informasjonsdirektør i Subaru Norge, med en Subaru XV.

Kan vinne fri bruk
I forbindelse med Skarverrennet, fra Finse til Ustaoset kommende lørdag, vil det være en heldig deltaker i trimklassen som vil få et ekstra minne fra Skarven 2012.

- De fleste eliteutøverne er sponset med biler, og da synes vi det var på tide at løperne i trimklassen også kan få muligheten til å vinne fri bruk av en Subaru XV i ett år, sier Stian Thrane.

- Alle løpere, kvinner og menn kan vinne bilen ved å logge seg inn på Subaru Norges nye facebooksider og gjennomføre rennet.

- Konkurransen ligger på Subarus nye Facebook-sider:
http://www.facebook.com/Subarunorge

Skarverennets hjemmeside
Subaru Norges hjemmeside

Tips en venn Tips en venn Skriv ut


blog comments powered by Disqus
Norges Skiforbunds første smøretrailer. Foto: Erik Borg.

Taper VM- og OL-medaljer på smørebom

Norge sopte med seg medaljer i fleng fra Falun-VM, men noen påstår at det kunne vært enda mere edelt metall, for 10 km damer var nemlig et sikkert kort, hvor feilsmøring gjorde de norske løperne til statister. Men dette har skjedd før.

Les saken
Thomas Andersen (Team Salomon) og Lars Christian Vold (National Geographic Channel) delte førsteplassen i Expedition Amundsen 2015 etter å ha brukt 22 timer og 33 minutter på de 100 kilometerne. Foto: Vilde Andrea Starup.

Expedition Amundsen - Delt 1.-plass etter 22 timer og 33 minutter

Årets utgave av «verdens hardeste skirenn» ble mer spennende en noen kunne forestille seg. Etter 100 km med ski og pulk gjennom kraftig snø og sterk vind over Hardangervidda, ble førsteplassen delt.

Les saken
Løypene på Jervskogen Skisenter i Hommelvik prepareres til Junior-NM 2015. Foto: Hommelvik IL.

Junior-NM går som planlagt på Jervskogen

Junior-NM arrangeres på Jervskogen Skisenter som planlagt 6.-8. mars 2015. - Det vil de neste dagene bli kjørt mer snø på utsatte steder, og løypene vil få små endringer, melder arrangøren til Langrenn.com.

Les saken
Fra Vasaloppet 2013. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Smøretips Vasaloppet 2015

Nå med HalvVasan

Oppdatert 11. gang: Vasaloppet er søndag 8. mars 2015. I forkant Vasaloppets Vintervecka. Her smøretips fra Swix til HalvVasan tirsdag:

Les saken
Petter Northug med gullmedaljen fra VM-sprinten 2015 i Falun. Foto: NordicFocus.

VM-kongen hjem på standsmessig vis

Petter Northug slapp å tenke på mørke landeveier og rundkjøringer da han søndag kveld avrundet suksessrike VM-dager i Falun med turen hjemover.

Les saken
Daniel Tynell etter målgang i Birken. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Daniel Tynell mister Vasaloppet

Daniel Tynell har vunnet Vasaloppet tre ganger, men må stå over årets utgave.

Les saken
Ingvild Flugstad Østberg (t.v.) og Marit Bjørgen ble olympiske mestere i lagsprint under OL i Sotsji 2014. Foto: NordicFocus..jpg

Jentekamp om sprintkula

- Det ville vært kult å vinne sprintverdenscupen, sier Ingvild Flugstad Østberg. - Jeg skal nok gi «litjtuppa» bank, låter det fra Marit Bjørgen.

Les saken
Petter Northug jubler etter VM-gull på 50-kilometeren i Falun 2015. Foto: NordicFocus.

Stolt og lettet Team Northug

- Vi klarte det! Ordene kom fra Petter Northug til trener Stig Rune Kveen rett etter gullet på femmila.

Les saken
Ingvild Flugstad Østberg var raskest i sprintprologen under verdenscupen i Lahti 2014. Foto: Laiho/NordicFocus.

Nå rettes blikket mot verdenscupfinalen

VM-løperne får ikke lang tid på seg til å komme til hektene etter Falun-VM. Nå står verdenscuprenn i Lahti, Drammen og Holmenkollen for tur.

Les saken
Trond Nystad. Foto: Erik Borg.

Nystad kritisk til VM-forholdene: - For dårlig

Landslagstrener Trond Nystad mener at Falun-arrangøren og Det internasjonale skiforbundet må analysere hva som skjedde under den avsluttende femmila i VM søndag.

Les saken
Didrik Tønseth fører feltet under VM-femmila i Falun 2015, der han ble nummer 8. Foto: NordicFocus.

Sterk VM-debut for Didrik Tønseth

- Jeg er meget fornøyd med mesterskapet totalt sett, sier Didrik Tønseth etter ett gull, en 4.- og en 8-plass på sine tre aller første VM-starter.

Les saken
Niklas Dyrhaug på vei mot 7. plass i skiathlon under Falun-VM 2015, like bak følger Didrik Tønseth som ble nr. 4 i mål og bak der igjen gullvinner Maxim Vylegzhanin. Foto: NordicFocus.

Niklas Dyrhaug om føret: - Ikke VM verdig

Niklas Dyrhaug har aldri opplevd verre føre enn det som møtte løperne på VM-femmila i Falun søndag. - Det handlet om hvordan vi i det hele tatt skulle komme oss opp bakkene, sier han.

Les saken
Petter Northug var overveldet av følelser etter gullet på femmila under VM i Falun, hans fjerde gullmedalje i mesterskapet. Foto: NordicFocus.

Petter Northug etter 5-milsbragden: - Mange følelser nå

Petter Northug var fullstendig tømt før krefter og ord etter VM-femmila. Trønderen feide inn til et nytt gull under blytunge forhold, og nå virker det som om 29-åringen sikter mot Lahti-VM om to år.

Les saken
Martin Johnsrud Sundby (t.v.) i front av feltet, sammen med Dario Cologna (midten) og Johan Olsson på femmila under VM i Falun 2015. Han endte på 11.-plass. Foto: NordicFocus.

Sundby stum av beundring for Northug

- Det er bare én mann som gjør det han gjorde i dag, sier Martin Johnsrud Sundby, som var mektig imponert over avslutningen som ga Petter Northug femmilsgullet i Falun-VM søndag.

Les saken
Spurten etter 50-kilometeren under VM i Falun 2015, der Petter Northug slår Lukas Bauer (2.-plass), Johan Olsson (3) og Maxim Vylegzhanin (4). Foto: NordicFocus.

Tidenes beste VM: - En seier for Ski-Norge

Skipresident Erik Røste var helt overveldet etter VM i Falun, som avsluttet med femmilsgullet til Petter Northug søndag. Det var Norges 11. gull og 20. medalje i mesterskapet.

Les saken
Seierspallen etter 5-mila under VM i Falun 2015. Fra venstre: Lukas Bauer (2.-plass), Petter Northug (1) og Johan Olsson (3). Foto: NordicFocus.

Petter Northug vant GULL på VM-femmila

Petter Northug spurtet fra alle og gikk til topps på 50-kilometeren i snødrevet under VM i Falun søndag. Han ble dermed den første herreløperen til å ta fire gull i ett og samme VM.

Les saken
Therese Johaug med de tre gullmedaljene fra VM i Falun 2015. Foto: NordicFocus.

VM i Falun 2015 - Medaljeoversikt

Norge ligger helt i topp hva gjelder medaljer under Falun-VM 2015. Dette er medaljefordelingen etter 21 av 21 øvelser:

Les saken
Konkurrentene var sjanseløse mot Finn Hågen Krogh (til venstre) og Petter Northug på lagsprinten under Falun-VM 2015. Foto: NordicFocus.

Resultater VM Falun 2015 - Alle konkurranser

VM Falun 2015 sin komplette samling av resultatlister fra alle distanser og øvelser. Oppdateres fortløpende:

Les saken
Fra Vasaloppet 2013. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Slik endte første dag i Vasaloppets Öppet Spår 2015

Søndag ble første dag av Öppet Spår arrangert i Vasaloppets 90 kilometer fra Sälen til Mora. Beste mann brukte 5 timer og 6 minutter, mens beste dame var rett over 6 timer.

Les saken
Illustrasjonsbilde. Foto: Rasmus Kongsøre/Langrenn.com.

Hovedlandsrennets guttestafett med Buskerud på topp

UOFFISIELT: Akkurat som i jentestafetten tidligere på dagen, var det Buskerud Skikrets sitt førstelag som kunne juble mest etter guttenes stafett på Hovedlandsrennet 2015 i Stokke søndag.

Les saken