Ercolina Moto med Power Meter fra Ercolina Upper Body Power.

Ercolina Moto med Power Meter fra Ercolina Upper Body Power.

– ERCOLINA UPPERBODY POWER ER DERFOR ET MUST I TRENINGSARBEIDET

NY SESONG - PLANENE LEGGES FOR EN MEST MULIG VELLYKKET SKISESONG KOMMENDE VINTER

Tips en venn  Skriv ut

Ny skisesong og planene legges for en mest mulig vellykket sesong til den kommende vinteren.

Ercolina UpperBody Power er derfor et MUST i treningsarbeidet.

I løpet av den snøfrie delen av året praktiserer mange langrennsløpere andre idretter som løping, sykling og rulleski. Selv om noen bevegelser i disse aktivitetene ligner på langrenn, er de ikke alltid like effektive når det gjelder å bygge armstyrke.

Pause på skitrening og bevegelsene som praktiseres under langrenn kan altså føre til tap av muskelstyrke. For eksempel kan du ha problemer med å opprettholde riktig teknikk for rotasjon av overkroppen, retningen på albuen.

For å opprettholde langrennsteknikken i løpet av den snøfrie delen av året er derfor Ercolina Upper Body Power det rette treningsverktøyet for deg. Maskinen simulerer bevegelsen og styrken du får fra langrenn. Nærmere snøfølelsen kommer du ikke.

Langrennsteknikk er preget av repetisjon og en evne til å rytmisk produsere fremdrift i lang tid. Trening med Ercolina Upper Body Power er en praktisk måte å utvikle styrken og utholdenheten som kreves for vellykket langrenn.

Det er mulig å justere treningsintensiteten med Ercolina Upper Body Power, og maskinen passer dermed for alle typer idrettsutøvere.

En treningsøkt kan for eksempel begynne med ti minutters oppvarming med lav intensitet, etterfulgt av fire intervaller på ett minutt med høyest hastighet og middels belastning. Hvert sett skal følges av tre minutters hvile med oppløsende øvelser med lav intensitet.

Ercolina Upper Body Power er ergonomisk tilpasset og innsatsen er den samme som på langrenn. Maskinen lar deg veksle mellom diagonal og dobbel staking. Det er også mulig å øve på flere øvelser for å trene armstyrken.

Hele poenget med Ercolina-maskinen er at beveglsene skal være mest mulig skilike. Når trekkes startes, er det ingen motstand før som om stavene settes i snøen. Det er heller ikke motstand i tilbakeføringen.

Det er bevist at armstyrken du har trent under staking reduseres merkbart allerede etter fem til seks dager uten trening. Ercolina Upper Body Power er et utmerket alternativ til langrenn for de som ikke har mulighet til langrenn hver dag om vinteren. Mange av våre eliteutøvere samt andre skiinteresserte benytter maskinen gjennom hele året. Ercolina UpperBody Power er også anbefalt til rehabiliteringstrening etter operasjoner i skulder,kne, benbrudd etc.

Med den nye rustfrie stålkonstruksjonen kan Ercolina Upper Body Power monteres på en vegg innendørs eller utendørs. Maskinen kan suppleres med høydejusteringsskinner som er tilgjengelige å kjøpe som tilbehør. Dette gjør at du kan variere treningen, og det blir enkelt å tilpasse maskinen til personer med forskjellige lengder.

På vår butikk, www.butikk.ercolina.no kan du bestille maskinen og evt tilbehør.

Ønsker du å ta direkte kontakt, kan du skrive til post@ercolina.no eller ringe tlfnr 993 22 300.

* Ercolina Norge er profileringspartner av Langrenn.com


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse