-->
Foto: Øyvind Hellem

Foto: Øyvind Hellem

- Gleder oss til klassiskrennene

Anders og Jørgen Aukland har nettopp kommet hjem fra et vellykket høydeopphold i Livigno. Gutta går inn i julen med stor selvtillitt.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Anders Aukland gikk inn til en meget overbevisende andreplass under La Sgambeda, åpningsrennet i FIS Marathon cup sist helg. Bror og lagkamerat åpnet litt forsiktigere med en tolvteplass, men kun 4,7 sekunder bak vinner Jerry Ahrlin. Nå ser de to Team Xtra personell- utøverne frem til å gå langløp i klassisk stil.

Pigge
- Vi forlenger høydeoppholdet med tanke på resten av sesongen. Vi føler oss veldig pigge begge to og ser frem til å gå Jizerska 13. januar, sier Anders Aukland til langrenn.com.

Det er som kjent i klassisk stil de to brødrene vanligvis hevder seg best. Alt ligger til rette for en sterk sesong.

- Vi har fått en skikkelig bra start på langdistansecupen. Anders og Jørgen gleder seg veldig til å gå klassiskrenn nå, sier manager Nils Marius Otterstad til langrenn.com.

Flere sterke langrennsløpere som til vanlig går verdenscuprenn er ventet å stille på startstrek i Jizerska, Tsjekkia. Også Team Fast med Frode Estil og Thomas Alsgaard i spissen er ventet på startstrek.

Sterke navn
- Det ryktes om meget god deltagelse med sterke verdenscupnavn, og vi lover å gi dem alle en kamp til målstreken. Endelig er det duket for et langløp i klassisk stil og både Anders og jeg er vesentlig bedre når det kommer til klassisk og staking enn vi er i fristil. Vi ser med glede frem til Tsjekkia, skriver Jørgen Aukland.

Rennet går av stabelen 13. januar og er 50 kilometer langt. Deretter går det slag i slag med Dolomitenlauf og klassikeren Marcialonga. Nå venter julefeiring for Auklandbrødrene som planlegger å gå noen lokale renn i løpet av romjula.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut