petters_beito_270x148

- Ikke spis like mye marsipan som meg

Det er julehilsen fra Øystein ”Pølsa” Pettersen. Trodde du skøyeren var glad i pølse, så er han om ikke mer glad i marsipan.
Tips en venn  Skriv ut

 

Øystein ”Pølsa” Pettersen har tatt sjumilssteg inn i langrennstoppen. Det var en strålende sprint i tyske Düsseldorf (2. plass), et veddemål og det påfølgende strippestuntet gjorde humørsprederen kjent i langrennsverden.

 

 

Selv synes han nok at strippestuntet tok mye av oppmerksomheten, men 23-åringen fra Oslo har aldri vært redd oppmerksomhet, og tidligere denne uken ble han tatt ut til Tour de Ski.

 

Ønsker meg en kilo marsipan

I dag ønsker han alle langrenn.com lesere en riktig god jul, med følgende budskp:

 

- Ikke spis for mye marsipan. Det skal jeg ta meg av, gliser Pettersen.

 

Og selv er han ikke i tvil om hva han ønsker seg under treet denne julen.

 

- Jeg ønsker meg 1 kilo med marsipan, og det tror jeg faktisk jeg får. Så det blir en glimrende oppladning til Tour de Ski, spår sprinteren.

 

- Jeg trodde det var pølse som var favoritten hjemme hos unge Pettersen?

 

- Joda, men jeg liker nok marsipan minst like godt. Og for ikke å snakke om all julematen.

 

- Hva består julekosten av?

 

- Den er rimelig tradisjonell med ribbe, medisterkaker, julepøser og alt tilhørende, forsikrer han.

 

Fikk visum av Børre Næss

Juleaften skal han tilbringe hos slektninger på Kongsberg. Og etter eget utsagn har han fått innreise tillatelse av Børre Næss og faren hans.

 

- Børre er jo fra Kongsberg, så jeg måtte nesten høre om det var ok om jeg kom til området i jula. Jeg fikk utstedt visum under tvil, humrer han.

 

- Tren mye og hardt

- Men hvordan vil du oppfordre folk til å trene i jula?

 

- Det er ofte gode forhold i jula og man har god tid. Så jeg oppfordrer folk til å trene mye og hardt – da kan man spise mere også, sier Pettersen, og kommer noe ufrivillig tilbake til spisinga igjen.

 

Han sier at han ville brukt perioden meget god selv hvis han ikke skulle til Tour de Ski, for jula er en viktig treningsperiode inn mot årets viktige NM.

 

Slik har du ikke sett Pettersen før...

Og som en liten julehilsen til leserne på langrenn.com så bringer vi et bilde av Øystein ”Pølse” Pettersen som ble lagt ut i forumet på langrenn.com tidligere i år. Hvis du trodde nakenstuntet i Düsseldorf var ungguttens første stunt så må du tro om igjen.

 

 

 

- Hva er dette?

- Det var en kompis som kom til meg med denne drakta før junior-NM i 2003. Og det var ikke værre enn at jeg gikk med den. Jeg er litt kåt på å vise meg fram da vettu, sier han.

Til slutt vil langrenn.com få ønske alle våre lesere en riktig god jul!!


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut