Foto: Trond Harald Sand

Foto: Trond Harald Sand

- Ingen ideell oppladning

Kristin Størmer Steira har brukt førjulstiden under dyna. Nå er hun imidlertid tilbake i trening igjen etter en ukes sykdom.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Kristin Størmer Steira er tilbake i trening igjen etter en førjulstid med influensa. I dag reiser Tour de Ski- troppen til Nove Mesto.

- Det som skulle bli deilige førjulsdager hjemme i Drøbak endte under dyna med vond hals og feber, skriver Kristin Størmer Steira på sin hjemmeside.

Landslagsløper Størmer Steira, som plukket mange plasser i den beryktede klatreetappen siste dagen i fjor, kan hevde seg langt oppe også under årets Tour de Ski.

- Jeg har kommet meg såvidt i trening etter en drøy uke med sykdom, langt fra ideell oppladning til Tour de Ski, men lite å gjøre med det. Tenker dessuten at det kunne vært verre ting som skjedde enn litt influensa.

I går pakket hun kofferten for å være på reise i over en måned. Rett etter Tour de Ski drar flere av løperne direkte til verdenscuprennene i Canmor, Canada, 22.-26. januar.

Julen har hun feiret på Lillehammer.

Også i herretroppen har det vært litt sykdom den siste tiden. Odd Bjørn Hjelmeset skal ha vært ute med omgangssyke. Forrige uke lå han rett ut uten trening i tre dager.

Ellers meldes det om en frisk norsk tropp som drar til Tsjekkia i dag. Første rennet går av stabelen i Nove Mesto 28. desember.

Tour de Ski oversikt finner du her:
Tour de Ski oversikt

Den norske troppen:
Uttak Tour de Ski


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut