-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Lysebotn Opp| BLINK (alle renn)| Andre konkurranser
Foto: Trond Harald Sand

Foto: Trond Harald Sand

- Marit og Virpi de heteste sammenlagtkandidatene

Landslagstrener Egil Kristiansen ser etter dagens renn i Nove Mesto at Virpi Kuitunen og Marit Bjørgen blir de heteste sammenlagtkandidatene.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Marit Bjørgen gikk helt til topps på dagens 10 kilometer jakstart i Nove Mesto. I morgen står sprint på planen i Praha. Egil Kristiansen tror kampen om sammenlagtseieren kommer til å stå mellom Bjørgen og finske Kuitunen.

- Marit og Virpi er det heteste sammenlagtkandidatene. Charlotte Kalla tror jeg ikke er bra nok i sprint og kanskje heller ikke i klassisk, sier Egil Kristiansen til langrenn.com.

Kan bli vanskelig å ha med å gjøre
Virpi Kuitunen gikk inn til fjerdeplass i dag etter å ha gått ut som nummer to.

- Virpi hang høvelig med i dag og fortsetter hun sånn kan hun bli vanskelig å ha med å gjøre. Det er igjen en del klassiske renn og hun blir nok å regne med, forklarer Kristiansen.

I morgen er det klart for sprint i Praha. Her har spesielt Marit Bjørgen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen sjanser til å hevde seg godt blant de norske utøverne.

- Det er først og fremst de to som kan hevde seg helt i toppen. Om Astrid får til en god sprint i morgen er hun absolutt med i sammendraget, sier kvinnelandslagstreneren.

Rennet i morgen blir det tredje rennet på like mange dager. Det kan være en fordel for Bjørgen, som er vant til å trene mange hardøkter.

- Det er vanskelig å si om det er noen fordel for Marit, da det kan svinge litt når det blir så mange renn på få dager. Men hun er vant til å ha mange hardøkter på rappen.

Mye kan være gjort med en god sprint
Alt i alt er Kristiansen greit fornøyd med dagens etappe i Nove Mesto.

- Noen gikk bra og noen gikk ikke like bra. Utviklingen var som forespeilet, men vi hadde kanskje ikke trodd at Charlotte Kalla skulle komme så fort bakfra. Therese gikk kanskje litt dårligere enn forventet og Steira var litt tung og preget av den siste tids sykdom, sier Kristiansen.

Bjørgen kan nå kle seg i gul trøye etter dagens forrykende avslutning.

- Vi ser absolutt positivt på det som skal skje fremover. Det er viktig å dra med seg det som er av sekunder, men det er tidlig enda. Mye kan imidlertid være gjort med en god sprint i morgen, avslutter Kristiansen.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut