-->
Like før start i 100 i Korken 2019. Foto: Team Raske Gutter.

Like før start i 100 i Korken 2019. Foto: Team Raske Gutter.

100 i Korken nærmer seg 100 000

– I år skinte solen under treningsøkten og givergleden var stor.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Team Raske Gutter samlet på tirsdag inn 10 500 kroner i løpet av en times trening i motbakke, under arrangementet 100 i Korken!

Over 100 personer møtte opp på innsamlingsaksjonen som ble arrangert til inntekt for Right To Play, deriblant Joar Thele.

Dette var sjette året på rad brødrene Erlend Damon Stokke og Jesper Damon Stokke arrangerte treningsøkten 100 i Korken, i regi av treningsfelleskapet Team Raske Gutter.

100 i Korken går ut på å samle 100 personer til en løpetrening der alle donerer 100 kroner hver eller mer. Til sammen har treningsfelleskapet samlet inn over 90 000 kroner til Right To Play de siste årene.

– I år skinte solen under treningsøkten og givergleden var stor, noe både vi og Right To Play er fantastisk fornøyde med. Det var også kult at langløpsmaskinen Joar Thele fra Team Ragde Eiendom stilte opp på treningen og lot seg utfordre, forteller Erlend Damon Stokke.

Det ble ikke overaskende ikke mange som klarte å matche Thele i løpet av de fem dragene i Korketrekkeren, men Thele bidro likevel med store smil og en ekstra slant i retning Right To Play.

Fortsetter nedenfor bildet
Initiativtaker Erlend Damon Stokke sammen med Joar Thele før start på 100 i Korken 2019. Foto: Team Raske Gutter.
Initiativtaker Erlend Damon Stokke sammen med Joar Thele før start på 100 i Korken 2019. Foto: Team Raske Gutter.

Alle som var med på treningen fikk med seg nybakte brød og boller fra Team Raske Gutters samarbeidspartner, Baker Hansen.

– 100 i Korken en trening som passer de fleste nivåer - det gjør litt vondt i pusten og i melkesyra, men det er ikke mye å ofre for et godt formål.

I tillegg fikk alle med seg en godbit fra Baker Hansen og styrkedrikk fra Red Bull, og de som var ekstra heldige vant uttrekkspremier fra Dæhlie, Skiforeningen og Driv Trening.

Nå ser vi frem til å runde 100 000 innsamlede kroner neste år, forteller Damon Stokke.

Fakta om Right To Play
Right To Play er en internasjonal, humanitær organisasjon som jobber for å bedre barns skolehverdag i utviklingsland. Organisasjonen når i dag ut til over 1 million barn i afrikanske land og Midtøsten ukentlig og støttes av mange av Norges største idrettsutøvere. Team Raske Gutter er offisiell støttespiller for Right To Play.

Fakta om Team Raske Gutter
Treningsfelleskap som ble startet i 2011 av brødrene Erlend Damon Stokke og Jesper Damon Stokke. Fokuserer på langrenn, rulleski, løping og sykkel. Fellestreninger hver tirsdag fra Midtstuen i sommerhalvåret og fra Sørkedalen i vinterhalvåret. Åpent for alle.

Nettsted: www.facebook.com/teamraskegutter


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus