Erik Jensen Liland (tv) og filmskaper Sebastian Loraas lager film om Kobberløpet. Her intervjuer de Niklas Dyrhaug. Foto: Kobberløpet.

Erik Jensen Liland (tv) og filmskaper Sebastian Loraas lager film om Kobberløpet. Her intervjuer de Niklas Dyrhaug. Foto: Kobberløpet.

185 GIKK KOBBERLØPET – DYRHAUG OG SUNDBY INTERVJUET TIL FILMEN OM RENNET

Tips en venn  Skriv ut

185 GIKK KOBBERLØPET I KORONAVERSJONEN

– Alle var blide og fornøyde – også de som ikke var så heldige med været. Det har vært vekslende vær de fire dagene.

– Vi har aldri arrangert skirenn over fire dager før, men er fornøyde med det vi føler ble vellykket i forhold til smittevern. I år var det det aller viktigste, sier Mona Mosti, daglig leder i Kobberløpet etter at det i dagene 29. april til 2. mai var muligheter for å gå Kobberløpets løype.

Om noen få dager, lørdag 8. mai, er det nye muligheter samme sted, da er det klart for Marcialonga Arctic skirace.

– Det blir i samme trasé, men til helga blir det to runder i den 28 kilometer lange løypa, sier Mona Mosti og forteller at det blir puljevis start, og ingen startnummer eller tidtaking også i det første løpet Marcialonga medvirker til utenom Italia. 

LAGER FILM OM KOBBERLØPET

Denne helga startet også innspillinga av filmen om Kobberløpet. Det er Sulis-væringen Erik Jensen Liland som sammen med filmskaper Sebastian Loraas i firmaet SL Media står bak filmen. I filmen følger du historia til løpet fra det i 2003 hadde 134 deltagere til det ved 50-årsjubileet i 2018 sto 1200 på startstreken.

– Gjennom intervjuer med folk som har stått sentralt i denne snuoperasjonen og arkivopptak ønsker vi å fortelle historia, sier mannen bak manus, Jensen Liland.

MARTIN OG NIKLAS INTERVJUET

I helga ble de første intervjuene gjort i ærverdige Skihytta ved Jakobsbakken.

Foran kamera under første innspillingsdag satt, Niklas Dyrhaug, Martin Johnsrud Sundby, Bernhard Rønning, Svein Tore Samdal og Benn Eidissen.

– Vi er svært godt fornøyd med disse opptakene. Dette er meget takknemlige intervjuobjekter med så utrolig mye fint å si om Sulis og Kobberløpet, Vi gleder oss allerede til neste innspilling, sier Erik Jensen Liland.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse