RESULTATER: Rulleskirenn Fredrikstad| Rulleskirenn Hovden| Hytteplanmila Rekordjakta| Helgens øvrige mellom nyhet nr. 4 og 5| SKIPLUKKER'N SVARER
Daniel Svensson spurter til seier i Swecosprinten 2018, like foran Didrik Fjeld Elset. Fredrik Schwenke følger på tredjeplass. Arrangørfoto.

Daniel Svensson spurter til seier i Swecosprinten 2018, like foran Didrik Fjeld Elset. Fredrik Schwenke følger på tredjeplass. Arrangørfoto.

7000 KRONER I PREMIEPENGER – KLART FOR SWECOSPRINTEN

Tips en venn  Skriv ut

Swecosprinten går av stabelen neste onsdag 26. august 2020.

– De siste årene har vi hatt god deltakelse ned flere profiler som blant Astrid Øyre Slind, Hanne Wilberg Rofstad, Even Northug, Johannes Klæbo og Fredrik Riseth på start.

Det er Matias Noren, nestleder i NTNUI Langrenn, som forteller dette til Langrenn.com, før han legger til;

– Vi håper også i år og se noen av Trondheims beste skiløpere på start både i herre og kvinneklassen.

– Det blir er forrykende sprint i klassisk stil på campus Gløshaugen.

– Datoen er som sagt 26.august, med prologsstart 11.45. Planen er å kjøre kvartfinaler, semifinaler og finaler, så her blir det mulighet for en skikkelig sprintøkt.

– Sponsorene våres Sweco og Hank Sport, stiller med gode premier til de beste. Det vil bli delt ut gavekort til en verdi av 7000 kr fordelt på 1, 2 og 3 plass for damer og herrer. I tillegg vil det deles ut diverse uttrekkspremier.

Langrenn.com får også vite at det er lagt en god plan for smittevern slik at arrangementet skal kunne gjennomføres på en trygg måte. Nødvendige tiltak er blitt gjort for å muliggjøre dette.

– Det er viktig for oss at alle deltakere føler seg trygge. 

* Swecosprintens hjemmeside


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus