www.langrenn.com

Magnus Christensen og Eirik Bentzen fra Milslukern ønsker sammen med Julis Solheim fra Norgesexpo, velkommen til Milslukern Skimesse 2018. Foto: Milslukern.

Magnus Christensen og Eirik Bentzen fra Milslukern ønsker sammen med Julis Solheim fra Norgesexpo, velkommen til Milslukern Skimesse 2018. Foto: Milslukern.

KLART FOR MILSLUKER'N SKIMESSE - Møt skistjerner / Få tips om utstyrsvalg rett fra de største aktørene: – Vi har samlet alle leverandørene under samme tak

Fredag, lørdag og søndag - Rått restvaresalg og messepriser på 19/20-nyheter

– Det blir selvsagt messepriser på 19/20-nyheter og et rått restvaresalg på tidligere modeller med opptil 70 prosent rabatt. Ikke minst er folk opptatt av å få orden på utstyret før sesongen.

Tips en venn  Skriv ut
22.09.2019 - Langrenn.com

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

– Milsluker´n Skimesse er til helgen. Det er et sikkert tegn på at det nærmer seg en ny sesong. Det gode langrennsfolket skal ha nytt utstyr og vi har samlet alle leverandørene under samme tak, sier Eirik Bentzen foran årets Skimesse 20. til 22. september på Ullevål i Oslo.

For fjerde året på rad blir Milsluker'n Skimesse arrangert. Bak årets messe står Magnus Christensen og Eirik Bentzen fra Milsluker'n, og Julius Solheim fra Norgesexpo Event.

Milsluker'n er en av Norges absolutt største og viktigste spesialbutikker for langrenn. Hvert år er den store rene langrennsmessen kick-off for sesongen, faktisk for hele landet.

Skisesongen 19/20 begynner å nærme seg med stormskritt. Løvet på trærne faller av og rulleskiene begynner å glippe mer og mer. Den første snøen begynner så smått å komme på fjellet.

Da er det godt å kunne ta seg et lite avbrekk for både de unge, amatørene og proffene. De kommer i hopetall til Milsluker´n Skimmese for å møte alle de største og viktigste leverandørene med sine svært dyktige racingansvarlige.

Hva skjer på Milsluker'n Skimesse, Eirik Bentzen?
– Det blir selvsagt messepriser på 19/20-nyheter og et rått restvaresalg på tidligere modeller med opptil 70 prosent rabatt. Ikke minst er folk opptatt av å få orden på utstyret før sesongen, da kan man jobbe mer med skia før sesongen starter.

Hvorfor skal man komme på Skimessa?
– Ingen annen arena samler så mange leverandører med sine mest kompetente racingansvarlige. De besøkende får snakket med en fantastisk ekspertise, dette ser vi kundene setter svært stor pris på. Ikke bare kan man få nytt utsyr, men tips og råd også,  sier Eirik.

Gode ski på Milsluker'n Skimesse
Aslak Berglund, Milslukerns egen spesialist på skiplukk, har plukket ski til mange profilerte utøvere som Chris, Pølsa, Team BN Bank og Team United Bakeries, og nå til blant andre Team Koteng og Erland Kvilse.  

– Det er et sjukt rotterace med plukk av ski, men uansett bruker vi den tid vi trenger. Alle, alt i fra kidsa til mosjonisten eller landslagsløperen, får gode ski med riktig spenn og struktur. Det er viktig, og kan være forskjellen i fra 1. til 4. plass for en yngre løper eller 2-5 minutter på Birken sier Aslak.

– Det er en grunn til at vi er en spesialbutikk. Alle skiene blir håndplukket på forhånd, ikke som de store kjedene som bare får tilsendt skia. Hos Milsluker'n vet vi at vi har plukket gode ski før de ankommer til butikken. Så blir det bare å finne den unike skia for den enkelte løperen, sier Aslak.

Hva er spennende for sesongen?
– Felleski er fortsatt voksende for Milsluker'n. Nå blir det mer og mer fokus på racing felleski, ikke bare felleski for mosjonisten. Selv den aktive vil ha et par gode felleski med ordentlig spenn. Vi merker også at endelig begynner langrennsfolket å bli opptatt av rengjøring og rensing av fellene. 

– Det er med på å skape en større skiopplevelse og enda bedre gli, sier daglig leder på Milslukern Nordlendingen Eirik Bentzen.

Møt Erland Kvisle, Astrid Urenholdt Jackobsen og Kasper Stadaas
– Fredag kl 16 00 kommer Erland. Det blir meget spennende å ta en prat med ham. Erland går i mot strømmen kontra andre skiløpere. Han er ikke bare tilknyttet et merke, men går på flere. Dette bør særlig de unge løpere lære av. Ikke minst har han igjennom Team Norconsult virkelig tatt steget opp i Norgeseliten.

– Søndag kl 12 30 kommer Astrid og Kasper. Begge går på Leki staver og er på messa for å representere merkevaren. I tillegg vil de selvsagt bli med på Q&A hvor vinnere kan stikke av gårde med dagspass til Torsby Skitunnel. Astrid er velkjent, og Kasper har ved flere anledninger bevist at han er i norgestoppen, sier eventgeneral Julius i Norgesexpo.

Det er mye som skjer i helgen
– Selvfølgelig, mange skal løpe Oslo Maraton, det er bare superpositivt. Skimessen gir mange tilreisende en unik mulighet til å endelig få oppleve Milsluker´n. Folk skal ikke bare les om butikken, men kunne føle og ta på atmosfæren til en av norges beste langrennsbutikker.

– Ikke minst tror jeg søndagen bli helt rå, da vil folket på Østlandet ta seg en søndagstur, avslutter evig positive Julius Solheim.

Mer informasjon om Milsluker'n Skimesse
Åpningstider
:
Fredag 20. september kl. 12:00 – 19:00
Lørdag 21. september kl. 11:00 – 17:00
Søndag 22. september kl. 11:00 – 17:00

Sted: Ullevål Stadion, over Milsluker´s butikken.

Størrelse: 500 kvadrameter ++

Leverandører: Alle de største og viktigste.

* Hjemmeside for Milsluker'n Sport

---

* Milsluker'n Sport er profileringspartner av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut
Se hele nyhetsarkivet


blog comments powered by Disqus
Langrenn.com
Skiplukkerns logo.

– Jeg har lest at et kaldpar bør ha lange kontaktflater og fin struktur, mens et varmpar bør ha korte kontaktflater (mer sprik) og grov struktur. Hvor lang kontaktflate snakker vi om egentlig i cm?

SVAR FRA SKIPLUKKER'N:

Illustrasjonsbilde. Foto: Creative Commons/Pixabay.com.

BRUTALE KRAV MOT SKIFORBUNDET: Krever at de stiller med 3,5 millioner kroner per NM-døgn

Sier til Langrenn.com Pluss: – Krav og betingelser vi ikke har sett før

Krisepakke til Holmenkollen Skifestival muliggjør billettrefusjon

Skiplukkerns logo.

SPØR SKIPLUKKER'N om slip, konstruksjon, smøring etc.

Nordlysbyen Ski. Foto: TS Foto Design.

STILLING LEDIG: Nordlysbyen ski jakter ny hovedtrener

Jobbe med hele spekteret innenfor treneryrket

For god, rask, presis og effektiv fremdrift gjelder det å ha det tekniske på plass. Her er det Sindre Bjørnestad Skar som fører an i feltet. Foto: Modica/NordicFocus.

– DU HAR MYE OG STOR MUSKULATUR I BEINA, SÅ DET ER MYE Å HENTE PÅ Å FÅ UTNYTTET DEN OPTIMALT

Mange sliter med det grunnleggende i fri teknikk (holder kurs 8. juni)

Langrenn. Foto: Modica/NordiFocus.

FORSLAG MOTTATT – INNEBÆRER STOR ENDRING AV JUNIOR-NM-STAFETTEN: – Dette er noe vi ber ski-Norge tenke over fram til høstmøtet i oktober

Mathilde Myhrvold. Foto: Modica/NordicFocus.

6 UTØVERE DELTE 48.000 KRONER

Helene Marie Fossesholm på Junior-VM 2020 i Oberwiesenthal. Foto: Flyingpointroad.com.

18 LØPERE FIKK KRONER 10.000 - 8.000 - 6.000

Harald Østberg Amundsen etter sitt gulløp på 30 km under U23-VM 2020 i Oberwiesenthal. Foto: Marko Unger / Studio2media.

DISSE FIKK ROMSLIG STIPEND FRA LANGRENNSPORTENS VENNER

Ansgar Evensen jubler over gullmedalje på sprinten under Junior-VM i Oberwiesenthal 2020. Foto: Marko Unger / Studio2media.

DISSE TO LØPERNE MOTTOK 15.000 KRONER HVER

OVER 6000 LUER OG PANNEBÅND ER SOLGT TIL INNTEKT FOR LANGRENNSPORTEN

Therese Johaug med krystallen som viser at hun vant Tour de Ski 2019-2020. Bak er Tourens 3. plass gjennom fjorårsvinner Ingvild Flugstad Østberg. Foto: Modica/NordicFocus.

PROGRAM: Tour de Ski 2020-2021

Team Hallingdal sesongen 2019/2020. Foto: Sondre Thune Lunde.

STILLING LEDIG: Team Hallingdal søker engasjert trener

Søknadsfrist: Snarest

Fredrik Andersson. Foto: Modica/NordicFocus.

Ebba Anderssons lillebror blant svensk herrelangrenns redningsmenn: – Det ble jo et tomrom etter at Hellner, Olsson, Södergren og den gjengen ga seg

1000 TIMER TRENING I ÅRET: – Det gjøres en bra jobb blant oss yngre nå

Terminlistens Hovedpunkter 2020/2021

FF Rollerskis. Foto: FF Rollerskis. Montasje: Langrenn.com.

RULLESKIKONKURRANSE – 9. juni: – En boost for alle som er glad i å konkurrere på rulleski

Hedda Bångman. Foto: Modica/NordicFocus.

SUPERTALENT FLYTTER HJEM OG BLIR LANGLØPER I NYTT TEAM: – Yes, så kult dette skal bli

Har gått VM-stafett i lag med en av verdens aller beste i dag

Illustrasjonsbilde. Foto: Christian Siedler/Flickr.com.

GRATIS: Test digital løpecoach fra Racefox helt kostnadsfritt

Aslak Berglund. Foto: Privat.

SKIPLUKKER’N ser dagens lys: Nytt konsept i langrennsverdenen

– Høy kompetanse innen plukking av premium langrennski

Se hele nyhetsarkivet