Foto: Thomas Furuheim

Foto: Thomas Furuheim

- Mer enn fornøyd

Thomas Alsgaard gikk inn til en imponerende femteplass i Vasaloppet.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Thomas Alsgaard la skiene på hylla for fem år siden. Denne sesongen har han gått flere langdistanserenn og i dag kom hans beste prestasjon for året med en femteplass i Vasaloppet.

- Jeg er mer enn fornøyd med dagens renn. Det var egentlig lettere enn jeg hadde trodd og jeg kunne fint gått 2-3 mil til, sier Thomas Alsgaard til langrenn.com.

Litt over åtte minutter bak vinner Jørgen Aukland kom Alsgaard i mål.

- Jeg har ikke trent nok på sommeren og høsten til å henge med når de stikker. Jeg har ikke kraft nok og mangler toppfarten. Jeg fant imidlertid et fint langturtempo og jeg synes det gikk ganske rolig i starten, forklarer Alsgaard.

Alsgaard slet litt med glatte ski.

- Jeg smurte for å ha feste i starten, men skiene ble glatte ganske tidlig. Det ble ganske mange kilometer med mye staking, medgir Alsgaard, som har fem OL- gull og seks VM- gull.

Resten av Team Fast gutta fikk en litt tyngre dag i løypa. Anders Myrland hang imidlertid lenge med de tre medaljevinnerne, men fikk det litt tungt på slutten og gikk inn til en åttendeplass.

Det var knyttet store forventninger til hva Frode Estil kunne få til i dag, men Estil slet de 90 kilometerne. 35- åringen gikk inn til 67. plass, 22 minutter bak Jørgen Aukland.

 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut