-->
ingerliv

Inger Liv på rett vei

Etter en vinter med mye sykdom fikk i går Inger Liv Bjerkreim Nilsen en god bekreftelse på at formen er på opptur. Sølvmedalje i NM ultralang i orientering viser at treningen har gått bra.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Inger Liv Bjerkreim Nilsen løp i går inn til sølvmedalje under NM ultralang i orientering. Dermed fikk hun bekreftelsen hun hadde ventet på.

- Det var veldig deilig. Jeg var mye syk i vinter og er nok i dårligst form på mange år på denne tiden av året, men jeg er der jeg skal være, sier Inger Liv Bjerkreim Nilsen til langrenn.com.

Det 12 kilometer lange løpet gjorde hun unna på 1.40 timer. Med seg på pallen fikk hun juniorlandslagsløper Britt Ingunn Nydal på bronseplass,  mens Siri Ulvestad  vant løpet.

- Det gikk bra stort sett hele veien. Jeg hadde en liten bom, men det gikk kontrollert og fint. Det var ganske tungt i terrenget så vi langrennsløpere hadde kanskje noen fordeler, forteller 20- åringen.

Bjerkreim Nilsen har trent godt siden juni.

- Jeg begynte å trene bra i juni og juli ble en veldig bra måned. Det går fortsatt mye i mengdetrening og det kommer det også til å gjøre en del utover høsten. Det blir hardere trening i september og oktober, men det blir mindre hardt for meg og det blir noe nytt ettersom jeg vanligvis konkurrerer hele sommeren og høsten, forklarer hun.

I høst flytter hun til Trondheim for å studere. Sammen med Therese Johaug skal hun bo i Granåsen.

- Det blir deilig å komme opp til Trondheim og få trent med nye folk. Først og fremst håper jeg å kunne holde meg frisk gjennom en hel sesong nå. Det er lenge siden jeg har kunnet gå skirenn hver helg, sier Inger Liv Bjerkreim Nilsen.

Bækkelagsløperen går mot sin første sesong som seniorløper.

- Det blir moro å se hvor langt bak jeg er de beste. Målet er å gå litt skandinavisk cup og norgescup senior, avslutter hun.

 

 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


Team Koteng intervjues av NRK etter at Stian Hoelgaard i midten har gått Team Koteng inn til seier. Han flankeres av sine makkere, Astrid Øyre Slind og Thorleif Syrstad. Foto: Axelar / Hans Lie.

FULL KLAFF FOR TEAM KOTENG I BLINK CLASSICS TEAM CHALLENGE

KNALLBRA MARATONSENDING PÅ TV - MEN ØDELAGT HELT PÅ SLUTTEN

Resultater Blink 2020 – Blinkfestivalen

Alle konkurranser - Også søndagens stafett

Helene Marie Fossesholm på Junior-VM 2020 i Oberwiesenthal. Foto: Flyingpointroad.com.

HELENES KJØLESKAP: – Nei, jeg spiser egentlig alt

PLUSS-weekend med Helene Marie Fossesholm

STARTLISTER: Blink 2020 – Blinkfestivalen

Søndagens lagoppstillinger lagt ut