-->
nm_slv465

Stemland og Pølsa til topps

Kristin Murer Stemland og Øystein Pettersen vant dagens 10/15 kilometer fellesstart i Granåsen. Oppdatert med alle resultater.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Det ble seier til Kristin Murer Stemland på dagens 10 kilometer fellesstart i norgescupen. Bak henne fulgte Astrid Øyre Slind og Marte Elden.

I herreklassen var det sprintlandslagets Øystein "Pølsa" Pettersen som dro i land seiere foran lagkamerat Johan Kjølstad og Tore Ruud Hofstad. 

- Kroppen har fungert bra i helgen og jeg er veldig fornøyd med seieren i dag. Jeg har gått mange dårlige skirenn før jul, så det er godt å komme til NM med to gode skirenn i kroppen, sier Øystein Pettersen til langrenn.com.

I går kom han til finalen i sprinten, men ble felt av en tilskuer i finalen.

- Om jeg ikke hadde falt hadde jeg nok klart en bedre plassering enn sjetteplass.

Det ble spennende helt til slutt på dagens fellesstart.

- Jeg tok igjen Johan på oppløpet og mellom de fem første skilte det nok ikke mer enn seks sekunder. Det var ganske samlet felt helt til 10 kilometer, der Sjur (Røthe) dro til med et rykk. Deretter støtet Johan seg opp i tet og derfra og inn ble det et jag mellom alle sammen, forklarer Pølsa.

Til helgen har sprintlandslagsløperen planer om å gå tre renn.

- Nå blir det hard trening frem mot NM. Jeg har ikke råd til å slappe av nå, ettersom jeg har vært mye syk den siste tiden. Første distanse blir trolig sprinten på fredag, men jeg har ikke helt bestemt meg ennå, sier han.

Resultater
NC - Granåsen - 10 km klassisk fellesstart kvinner senior
NC - Granåsen - 15 km klassisk fellesstart herrer senior

 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut