Guro Strøm Solli

Guro Strøm Solli Foto: Ivar Haugen

Seier til Solli

Verdenscup rulleski:

Guro Strøm Solli vant dagens verdenscupsprint i Markkleeberg,
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Guro Strøm Solli var best allerede i prologen, under dagens verdenscupsprint i tyske Markkleeberg, og i finalen viste hun igjen konkurrentene ryggen, og gikk til topps.

- Det var over all forventning at Guro (Strøm Solli) vant, det er også sterkt av Sondre Turvoll Fossli å bli nummer tre, sier den norske laglederen Sven Hoem til Langrenn.com, og da inkluderer han stortalentet som vant i går og fulgte opp med en ny pallplass i dag.

I juniorklassen fulgte Felix Hoem og Mats Rudin Resaland opp med henholdsvis femte og tiendeplass.

Det ble dramatisk i herreklassen, hvor den norske favoritten Ragnar Bravin Andresen posisjonerte seg bra med andreplass i prologen på formiddagen.

I finalen ble det med stavbrekk og ny andreplass for det største norske håpet.

- Italieneren, som vant, var sterk. Men det kunne blitt spennende om ikke Ragnar hadde brukket staven, kommenterer den norske laglederen.

De andre norske herreløperne var ikke stort dårligere enn sin kaptein, og Sindre Wiig Nordby gikk inn til fjerdeplass, Jens Bjærtnes ble nummer seks og Magnus Frodahl gikk inn til 15. plass.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut