RESULTATER: Ski-NM: Tirsdag: 10/15 km: Kvinner- Menn| Mandag: 5/10 km: Kvinner- Menn| Søndag: 15/30 km: Kvinner- Menn| Øvrige mellom nyhet 4 og 5| Snarvei begivenheter mellom nyhet 2 og 3| 800 FAGARTIKLER| SKIPLUKKER'N SVARER| TOPPTRENT SVARER: SVAR 1| SVAR 2| SVAR 3
publikum_beito_11_f_geir_nilsen

Rekordtidlig utsolgt

Interessen for langrenn i Norge er formidabel. Aldri før har NM og begge rennene på Beitostølen hvert utsolgt så tidlig.
Tips en venn  Skriv ut

Etter VM i Holmenkollen har det aldri vært større pågang til Norges Skiforbund rundt langrenn, og interessen har også vokst i utlandet.

Hele verdenscupen i langrenn er nemlig også utsolgt av Det internasjonale skiforbundet, men det er fortsatt en liten mulighet til å sikre seg reklame i Norge når Marit Bjørgen, Therese Johaug og Petter Northug jr. går tv-sendt skirenn. Verdenscuprennene i langrenn i Holmenkollen er fortsatt ikke utsolgt, men det drøyer nok ikke mange dagene før alt i realiteten er utsolgt.

Arrangementsavdelingen i Norges Skiforbund har også fått inn mange nye sponsorer på arrangementene til vinteren, og det er meget stor interesse.

- Dette bekrefter ikke bare folks interesse for langrenn, men også næringslivets ønske om å bruke langrenn som verktøy for å nå sine mål. Næringslivet bidrar ikke, men investerer i norsk langrenn. Bedre finansiering gir enda bedre arrangement, bedre tilrettelagt for publikum, utøvere, støtteapparat og kunder. Langrenns sponsor kjøper også synlighet på arrangementene for å øke/forsterke sin synlighet og assosiasjon til landslaget, forteller salgsansvarlig i arrangementsavdelingen i Norges Skiforbund, John-Olav Evans.

Langrenns økonomiske situasjon i Norges Skiforbund bekrefter også trenden.

- Lagssponsoratene for denne sesongen, dette vil si logo på bekledning, har lenge vært utsolgt. Vi får stadige henvendelser fra nye aktører som ønsker et samarbeid, og det skal vi være glade for. Det er også fortsatt muligheter for nye samarbeidspartnere til å sikre seg et mindre samarbeid med oss som kan økes i fremtida, sier kommersiell leder, Bernt Hallvard Olderskog.

Den kommersielle lederen er i samarbeid med langrennssjef Åge Skinstad opptatt av og stadig drive produktutvikling for også å ha interessante konsepter å tilby i fremtiden.

* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse