23. oktober 2011

Heidi Weng på verdenscupsprinten i Stockholm i 2011. Foto: Felgenhauer/NordicFocus. Heidi Weng på verdenscupsprinten i Stockholm i 2011. Foto: Felgenhauer/NordicFocus.Annonse


Annonse


Topptrioen i Jizerska Padesatka 2015. F.v. Petter Eliassen (2), Morten Eide Pedersen (1) og Tord Asle Gjerdalen (3). Foto: Magnus Östh/Swix Ski Classics.

Jizerska Padesatka 2015 i bilder

Før 4. renn i Swix Ski Classics lørdag, La Diagonela, tar vi et tilbakeblikk på forrige helgs Jizerska Padesatka hvor det ble norsk suksess ved Morten Eide Pedersen. Gjennom 15 vakre bilder oppsummeres rennet i de tsjekkiske fjellene.

Les saken
Anders Aukland overbeviste nok en gang da han gikk til topps i det 35 km lange La Sgambeda 2014. Til venstre rennet toer, Johan Kjølstad, og på høyre kant Øystein Pettersen som ble nr. 3. Foto: Swix Ski Classics.

La Sgambeda Classic 2014 i bilder

La Sgambeda Classic var første tradisjonelle langløp for utøverne i langløpscupen Swix Ski Classic denne vinteren. Vi har samlet 11 fine, oppsummerende bilder fra rennet i Livigno tidligere i desember.

Les saken
Morten Eide Pedersen, lengst til venstre, gjorde sine saker bra på åpningen av Swix Ski Classics 2014-2015 og hans lag, Team Coop, leder nå det hele. Foto: Swix Ski Classics.

La Sgambeda ProTeam Tempo 2014 i bilder

Disse 10 bildene tar deg med inn i nyvinngen fra Swix Ski Classics, lagtempoen ProTeam Tempo, som gikk av stabelen tidligere i desember i Livigno med alle langløpslagene på startstreken.

Les saken
Riitta-Liisa Roponen fra Finland toppet første renn i FIS Marathon Cup 2014-2015, fristilsutgaven av La Sgambeda i Livigno og Italia. Foto: Felgenhauer/NordicFocus.

La Sgambeda Marathon 2014 i bilder

La Sgambeda Marathon går i fristil og var første renn i FIS Marathon Cup og gikk av stabelen i Livigno fredag 12. desember. Med 10 flotte og varierte bilder har Langrenn.com oppsummert rennet.

Les saken
Ola Vigen Hattestad i forbindelse med verdenscupen i Kuusamo 2014. Foto: Felgenhauer/NordicFocus.

Ola Vigen Hattestad mister Davos-sprinten

- Vi jobber med å få sendt ham hjem til Norge, sier langrennssjef Åge Skinstad om OL-mester Ola Vigen Hattestad. 

Les saken
Christian Gjertveit fra Team Norgeshus underveis mot en sluttid på 4 timer og 19 minutter i Vasaloppet 2013. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Vasaloppet 2013 i bilder

Turrenn - Vasaloppet

Langrenn.com oppsummerte Vasaloppet 2013 like etter rennet gjennom disse drøyt 20 flotte bildene. Vi tåler en reprise som oppvarming til helgens utgave av Vasan.

Les mer...
Originalt antrekk i Birkebeinerrennet 2012. Foto: Laiho/NordicFocus.

Birkebeinerrennet 2012 i bilder

Turrenn - Langløp

Om et døgn, lørdag morgen, smeller startskuddet for Birken 2013. Vi korter ventetiden med å kjøre et nytt bildegalleri, med i hovedsak fra før upubliserte bilder - denne gangen Birkebeinerrennet 2012 i bilder.
Les mer...
Simen Østensen i front av feltet i Tartu Maraton 2013. Han vant også spurtoppgjøret om seieren. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Tartu Maraton 2013 i bilder

Turrenn - Langløp

Søndag gikk det 63 km lange Tartu Maraton i Estland. Et renn mange setter som en av sine favoritter blant turrennene med tanke på løype og profil. Sett med norske øyne ble det seier ved Simen Østensen. Her er 19 bilder som i grove trekk oppsummerer Tartu Maraton 2013.
Les mer...
Deler av feltet i Marcialonga 2013. I front Espen Harald Bjerke fra Team Coop, mens Anders Högberg i Team Skigo ligger på halen. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Marcialonga 2013 i bilder

Turrenn - Langløp

Flere tusen nordmenn gikk Marcialonga sist helg og de norske løperne markerte seg både i og utenfor skisporet. Gjennom 15 kvalitetsbilder viser Langrenn.com noe av alt det flotte ved dette 70 km lange italienske turrennet.
Les mer...
Jizerska 2013. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Jizerská Padesatká 2013 i bilder

At det 50 km lange turrennet Jizerská Padesatká, som søndag innledet Swix Ski Classics, samler mange tusen løpere er ikke til å undres over, spesielt ikke når man ser de flotte bildene på neste side.
Les mer...
Petter Northug jr. før start i La Sgambeda 2012, hvor han senere avgjorde spurten til sin fordel. Sesongens første renn i FIS Marathon Cup 2012/2013. Foto: Felgenhauer/NordicFocus.

La Sgambeda 2012 i bilder

Gjennom 15 bilder gir Langrenn.com's fotobyrå et innblikk i vinterens første renn i FIS Marathon Cup, La Sgambeda som ble arrangert i Livigno i Italia søndag. Et renn som ble vunnet av Petter Northug jr.
Les mer...
Dario Cologna på besøk hos Fischer-fabrikken i Østerrike. Foto: Fischer/Zooom.

I Fischer-fabrikken med Dario

Fra en av Langrenn.com's kontakter hos Fischer har vi fått tilgang på en samling rå-tøffe bilder av Dario Cologna.
Les mer...
88

Svalbard Skimaraton 2012 i bilder

I slutten av april var Langrenn.com med på en drømmetur i regi av PWT Travel til Svalbard Skimaraton. Om du selv vurderer deltakelse, enten i den 21 km lange trimløypa eller den 42 km lange hovedløypa, vil fotoreportasjen på neste side uansett gi et godt innblikk i den storslåtte arktiske naturen som venter der oppe i høye nord.
Les mer...
01_front

Red Bull NordiX - Fra start til mål

Red Bull NordiX - Holmenkollen

Her forteller Langrenn.com historien om den spektakulære og actionfylte løypa i lørdagens showrenn, Red Bull NordiX i Holmenkollen, i form av nær 20 bilder.
Les mer...
00001

Vasaloppet 2012 i bilder

Turrenn - Vasaloppet

Søndag startet 14.212 løpere i Vasaloppet. Langrenn.com's fotograf på Vasan fanget en rekke blinkskudd. 19 av disse ser du på neste side. nb! siden kan være litt tung å laste om du ikke sitter på en god nettforbindelse.
Les mer...
Jörgen Brink på seierspallen etter å ha vunnet Tartu Maraton 2012. Foto: Laiho/NordicFocus.

Tartu Maraton 2012 i bilder

Turrenn - Tartu Maraton

Tartu Maraton i Estland søndag formiddag handlet mye om det norske langløpslaget Team United Bakeries for gutta og blant jentene var det Team Exspirit som regjerte landskapet. De 14 bildene på neste side er i så måte gode sannhetsvitner for dette.
Les mer...
Petter Northug på besøk hos Fischer-fabrikken i Østerrike.Foto: Fischer Sports / zooom.at.

Photo shoot med Petter Northug

Da Petter Northug jr. besøkte Fischer-fabrikken i Østerrike ble det tid til mer enn å plukke ut ski.
Les mer...
a20

Hjelmeset åpnet SKIexpo

Utøvere, utstyrsleverandører og ikke minst publikum er i helgen samlet like utenfor Oslo på den store vintersportsmessa SKIexpo. Har kan du gjennom 20 bilder bli med på Langrenn.com's messevandring.
Les mer...