-->
Snøkanoner i aksjon på Natrudstilen ved Sjusjøen. Foto: Sjusjøen.

Snøkanoner i aksjon på Natrudstilen ved Sjusjøen. Foto: Sjusjøen.

Sjusjøen trenger et par dager til

- Vi har fortsatt et godt håp om ferdige løyper torsdag kveld, slik at alt er klart til treningen fredag formiddag, sier rennleder for helgens verdenscup ved Sjusjøen, Torbjørn Broks Pettersen.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Det går igjen mot full «vinter» på Natrudstilen etter et par dager med begrenset resultat fra snøproduksjonen på grunn av en mildere værtype.

- Det ser veldig bra ut i kveld, men vi trenger et par døgn til med snøproduksjon for å dekke inn vårt behov. Vi har også iverksatt snøproduksjon lenger ned i dalen, der det er kaldere. Dette for å dekke inn det nødvendige behovet, og at vi har en plan B, opplyser leder av organisasjonskomiteen, Terje Lund.

Ved Birkebeineren skistadion var det tirsdag kveld minus to grader, mens det onsdag er meldt om enda kaldere vær. På Natrudstilen, som ligger høyere oppe, var det rundt null grader tirsdag kveld, men ifølge værvarslet fra yr.no er det meldt om minus grader onsdag og mellom minus 4 til minus ti torsdag.

- Vi har fortsatt et godt håp om ferdige løyper torsdag kveld, slik at alt er klart til treningen fredag formiddag, sier rennleder Torbjørn Broks Pettersen.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus