-->
Marcialonga er ikke bare et renn for voksne. Foto: Hemmersbach/NordicFocus.

Marcialonga er ikke bare et renn for voksne. Foto: Hemmersbach/NordicFocus.

Ungdommens Marcialonga

- Marcialonga kommer nå med eget renn for ungdommen, forteller Karsten Kopland hos PWT Travel til Langrenn.com.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Tidligere har man kunnet velge mellom 70 og 45 km i Marcialonga, samt at det har vært et 3 km langt renn for barn, sier Karsten Kopland.

- Nå kommer det også et eget "Ungdommens Marcialonga”. Dette er for de som er født i perioden 1992 til 1999 og distansene er 4km, 9km og 14 km, opplyser reiseguru Kopland videre.

På lørdagen går de som er født i 1998 og 1999 en 4 km i Lago di Tesero. De som er født i 1992 til 1997 går på søndag, i Marcialonga-traseen for eliten.

Karsten Kopland sier også til Langrenn.com at rennet for ungdommene starter i Tesero og at de to lengste løypene får tilnærmet samme avslutning som Marcialonga.

Dermed får ungdommen prøvd seg i den legendariske siste stigningen på slutten av Marcialonga og inn til mål på torget i Cavalese, akkurat som eliten og alle de tusenvis av nordmenn som går Marcialonga hvert år.

- Det er kun satt av 50 plasser til utenlandske deltakere (ikke-italienske), men siden alle startnummer til Marcialonga for lengst er revet bort, så kan kanskje dette bli et fint tilbud for norske skifamilier fra og med 2013. Da har vi jo også VM på ski samme sted, i Val di Fiemme, avrunder Karsten Kopland.

Marcialonga arrangeres siste helgen i januar.

Hjemmeside for Marcialonga
Hjemmeside for PWT Travel

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus