-->
Myrfotball, Ski Idol 2010. Foto: Nils Marius Otterstad.

Myrfotball, Ski Idol 2010. Foto: Nils Marius Otterstad.

Sender spillerne på herretrening

Landslagssjef Eli Landsem er fullstendig enig med Marit Bjørgen. Nå beordrer hun fotballjentene til å trene med herrelag.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Jeg er ikke i tvil om at de bør trene sammen med guttene. Det er hakket tøffere og det går fortere. Det er det de møter internasjonalt, sier Landsem til Adresseavisen.

Hun har tidligere ikke lagt skjul på at de beste kvinnelige fotballspillerne bør trene sammen med menn. Nå plasserer spillerne ut i hvert sitt herrelag.

- Jeg beordrer jentene til å finne et herrelag de kan trene med. Det kan være et junior elite-lag eller et seniorlag, sier Landsem.

Landslagssjefen er dermed helt på linje med skiesset Marit Bjørgen, som tirsdag uttrykte sterk skepsis mot egne jenteprosjekter. Hun poengterte at jentene tåler like mye trening som guttene og advarte mot å sy puter under armene deres.

Landsem legger til at det er riktig med egne jentelag på breddenivå for å få med flere spillere. Men trening med guttene må til for å stimulere de beste, mener hun.

Se også
Bjørgen kritiserer jenteprosjektene


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus