BJ Sport, nå også med teambekledning

- Bjørn Dæhlie er ekstremt opptatt av at det skal være høy kvalitet på det han knytter navnet sitt til, sier Espen Bjervig til Langrenn.com. Dermed er premissene lagt når BJ Sport nå for alvor tar steget inn i klubb- og bedriftsmarkedet.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Sentrale personer i satsingen BJ Team på Norspo-messa for sportsbutikker og -kjeder. Fra venstre: Jarle Wermskog, Espen Bjervig, utstillingsdokke som viser bekledning med fargekart, Sveinung Mala og Ole Kristian Bøen. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.
Sentrale personer i satsingen BJ Team på Norspo-messa for sportsbutikker og -kjeder. Fra venstre: Jarle Wermskog, Espen Bjervig, utstillingsdokke som viser bekledning med fargekart, Sveinung Mala og Ole Kristian Bøen. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

- Vi ser at markedet for klubb og team, samt bedrift er økende med tanke på teambekledning, forklarer Espen Bjervig som årsak til at BJ Sport nå gir dette segmentet økt fokus.

- Vår standard-bekledning vil fortsatt bli laget i Østen. Dette bestiller vi i store volum i mars/april for leveranser i september. Med tanke på klubber og bedrifter etc. som ønsker teambekledning er det ønskelig med kortere leveranser. Derfor satser vi fremover på at denne delen av produktsortimentet skal produseres i Spania.

Espen Bjervig var i flere år en del av det norske landslaget i langrenn. I henhold til informasjonen i FIS sine arkiver fikk han med seg 62 individuelle starter i verdenscupen, 6 turer opp på pallen og 1 seier, den kom på 15 km klassisk i Otepää i 1999. Samme året var 40-åringen også med i VM i Ramsau, med sølvmedalje i stafetten og 8. plass som beste individuelle resultat. I dag er Bjervig daglig leder i BJ Sport.

Opptatt av kvalitet
- Innledningsvis nevnte du Bjørn Dæhlie og kvalitet. Hva legger du i det?

- Det er viktig at BJ Team-klær er like gode som andre klær fra BJ Sport. Det må være samme kvalitet og passform på team-klærne som BJ-klær for øvrig.

- Vi tok en tur til Spania for å se på fabrikken hvor team-klærne produseres. Der ble vi imponert over hva vi så. Det var høy kvalitet i stoffer og produksjonen var profesjonell og effektiv, smiler Espen Bjervig.

Ingen begrensninger
Selve salgsorganisasjonen for teambekledning fra BJ Sport består av tre menn ved navn Sveinung Mala, Ole Kristian Bøen og Jarle Wermskog.

De gir Langrenn.com et raskt innblikk i hva de tilbyr:

- Det er full kolleksjon inn mot langrenn. To varianter av overtrekk, både hel og todelt konkurransedress, luer og pannebånd.

- Merkevaren er Bj - Bjørn Dæhlie og produktene er utviklet og kvalitetssikret i tett samarbeid med ham.

- Designmessig er det ingen begrensinger. Logoer og alt "printes" rett i stoffet.

- Dette er noe for alle som vil være unike i løypa, sier trioen nærmest i kor.

Fortsetter nedenfor bildet

Overtrekksdress og konkurransedress fra BJ Team får du i akkurat de farger og design du vil og med ferdig påtrykk av logoer og sponsormerker.

Leveringstid
- Hvor lenge i forveien må man bestille?

- Vi har to alternativer i forhold til levering. Det ene er ekspresslevering. Den er på 4 uker, levert på døra. Det andre er standard levering som er 6 uker. Vi opererer med garanterte leveringstider, opplyser Ole Kristian Bøen, som for øvrig er tidligere aktiv syklist og ivrig langrennsløper på mosjonsnivå, ved siden av rollen som markedssjef for BJ Team.

- Hva med antall?

- Det må bestilles minimum 10 av hvert produkt.

Allerede flere kunder
Før Espen Bjervig igjen får ordet er Bøen nøye med å understreke at man står helt fritt med tanke på design av team-klærne.

- Det er ingen maler og samme pris uansett antall farger, logoer og spesialtrykk for øvrig. Det som avgjør prisen er antall plagg som bestilles, sier Ole Kristian Bøen.

BJ Team-konseptet har ikke rukket å få veldig lang fartstid når Langrenn.com møter gutta. Men BJ Sports daglige leder røper at det er en rekke klubber og team som er ikledd klær fra Bjørn Dæhlie.

- Flere store klubber og bedrifter er allerede på kundelisten, og nye er på gang. Av lagene leverer vi til blant andre Team Veidekke og Team Xtra Personell avrunder Espen Bjervig om BJ Sport sin satsing på teambekledning.

BJ Team sin hjemmeside


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus