Audun Laugaland. Foto: Team United Bakeries.

Audun Laugaland. Foto: Team United Bakeries.

Sirdal Skimaraton med ekstraservice

Rennleder for Sirdal Skimaraton, Lars Vagle, forteller til Langrenn.com at de går nye veier. - Vi arrangerer gratis barmarkskurs med selveste Audun Laugaland. Han står bak 8. plass i Vasaloppet og 6. plass i Marcialonga, smiler Vagle.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Lars Vagle forteller:

Nå først ut arrangerer vi gratis barmarkskurs med selveste Audun Laugaland. Han står bak 8.plass Vasaloppet og 6.plass Marcialonga. Meningen med kurset nå er å på et tidlig stadie hjelpe de som senere i vinter skal gå skimaraton

Sirdal Skimaraton inviterer derfor til treningskurs, barmarkskurs, med Audun Laugaland. Tirsdag kveld 2. oktober i Melsheia, Sandnes.

Fra nettsidene kan vi lese dette om kurset:
”Hvordan trene effektivt frem mot turrenn. Gratis kurs hvor vi går igjennom alle de gode øvelser og aktiviteter som gjelder spesielt langrenn. Elghufs, intervaller, dips, chins, mage, armer og alt det du trenger. Instrukør er Audun Laugaland, en av verdens beste utøvere på skimaraton. Møt opp i treningstøy i Melsheia. Denne kveld passer absolutt alle kondisjonsnivå. Delta så aktivt du vil. Faglig utbytte er viktigst".

Høyner service-lista innen turrenn
Det nye er at Sirdal Skimaraton nå høyner lista med servicenivå som turrenn tilbyr sine deltakere. Nå først kommer barmarkskurset med Laugaland. Senere er rennet klar med kurs i både skiteknikk, trening og skismøring. Alt er gratis for de som er påmeldt rennet. Barmarkskurset er gratis for alle siden påmelding innen da ikke har startet.

Fra sykkelhelt til turrennhelt
Den lokale sykkelhelten Roy Hegreberg kommer også på dette barmarkskurset. Han skal i vinter gå sine første skirenn noensinne. Aner vi ny karriere? vi vet ikke men Sirdal Skimaraton (23.feb) og Vasaloppet (3.mars) har Roy bestemt seg for at han skal gå.

En hjelp til alle på alle nivå
Det er mange voksne som trener mye alene eller utenfor organiserte treningsforhold så ekstra veiledning kan være nyttig for mange. Og når folk setter seg så store mål som skimaraton så er all hjelp velkommen. Det er her Sirdal Skimaraton leverer og skal levere enda mere. Det er ekstraservice som deltakerne fortjener.

Det kan komme enda flere aktiviteter og tilbud frem mot renndagen til Sirdal Skimaraton. Det jobbes i kulissene så følg med på rennets nettsider. Sirdal Skimaraton kaller konseptet med disse hjelpende ekstra aktiviteter for «MaratonHjelpen». Obs: nei vi høyner ikke startkontigenten for å finansiere disse ekstrakursene.

Pilot i 2012
Programmet med gratis ekstraaktiviteter ble også brukt i 2012, men da bare for noen pilotgrupper. Vi hadde gratis kurs innen skiteknikk, treningsteori og smørekurs for expat-miljøet i Stavanger. Smørekursene var åpne for alle og vi hadde to: et med enkle motoder og et kurs spesielt for smøring til skimaraton.

- Da er det bare å ønske alle velkommen til en skisesong med mye innhold avrunder rennleder Lars Vagle i Sirdal Skimaraton.

Sirdal Skimaratons hjemmeside


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus