Bjørn Håkenrud og Swix satser spesielt på en del utvalgte sportsbutikker hvor de vil ha nærmest alt Swix tilbyr av racingutstyr. Foto: Erik Borg.

Bjørn Håkenrud og Swix satser spesielt på en del utvalgte sportsbutikker hvor de vil ha nærmest alt Swix tilbyr av racingutstyr. Foto: Erik Borg.

Disse blir Swix Racing Center

- Vi har hatt god kjennskap og dialog med disse butikkene over lengre tid og vet hva de står for, sier Swix-mannen Bjørn Håkenrud til Langrenn.com.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

22 av landets sportsbutikker vil kommende vinter betegnes som Swix Racing Center.

Butikkene som blir Swix Racing Center vil dermed ha alt av Swix' produkter og de ansatte skal vite det som skal til for å få topp utstyr.

- Det er butikker som retter seg spesielt mot racingsegmentet som får denne betegnelsen.

- Hvordan kan dere være sikre på at de holder faglig mål?

- Vi har hatt god kjennskap og dialog med disse butikkene over lengre tid og vet hva de står for. Videre vil representanter fra butikkene komme til oss for å få siste oppdateringer på produkter, sier Bjørn Håkenrud, salgssjef for Swix hardvare produkter.

Stenger ingen ute
Såvel når det gjelder tekstiler som staver, smurning- og gliprodukter skal de utvalgte butikkene ha nesten alt som finnes fra Swix sin racingportefølje.

- Fra andre merker blir det lite å finne i disse forretningene?

- For det første har vi ikke lov til å kreve noe slikt. For det andre er det bra med konkurransen fra andre. Den gjør oss bedre.

I alle butikker
Om Swix satser hardt mot en del utvalgte butikker, vil produktene fortsatt også å bli å finne i butikker som ikke satser så hardt på ski og ikke retter seg i samme grad mot de som vil fortest til mål.

I Oslo er for eksempel tre av butikkene som får betegnelsen Swix Racing Center, mens store kjedebutikker, som er like i nærheten, ikke vil ha denne betegnelsen. Likevel vil det også være godt med Swix-produkter hos kjedebutikkene, for den store massen.

- Også i butikker som ikke satser spesielt på ski, er det folk med kompetanse, og betegnelsen Swix Racing Center gis bare for en vinter av gangen. Neste vinter kan det være nye butikker som har en slik betegnelse.

Oversikt over butikkene
Butikkene som vil bli profilert som Swix Racing Center 2012/13 er:
Alvdal Tynset Sport
Brukås Sport
Bull Ski & Kajakk
Foss Sport
G-Sport Hammari
Hank Sport
Hetland Sport
Intersport Bodø
Milsluker’n Sport
MX Sport Steinkjer
MX Sport Tromsø
MX Sport Vennesla
Nava Sport Namsos
Oslo Sportslager
Platou Fjøsanger
Sport & Fritid Birkelund
Sport 1 Hamar
Sport 1 Lillehammer
Sportshuset Melhus
Tengesdal Sport

Swix sin hjemmeside


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus