Sverre Solligård foran Hallvard Løfald, før Hallvard satte inn sitt rykk som endte med en klar seier i Rindølrennet 2013. Arrangørfoto.

Sverre Solligård foran Hallvard Løfald, før Hallvard satte inn sitt rykk som endte med en klar seier i Rindølrennet 2013. Arrangørfoto.

Hallvard Løfald vant Rindølrennet klart

Turrenn - Langløp

Arrangørens egen Hallvard Løfald, som var U23 VM-deltager tidligere i vinter, hadde ingen problemer med å innkassere seieren i det 30 km lange Rindølrennet søndag. Et turrenn som i år tok steget fra klassisk til fristil.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Hallvard Løfald vant 1,31 foran Sverre Solligård fra Orkdal. Det fine været og føret lokket 126 trimere ut i løypa, mens det var 20 som deltok i konkurranseklassene.

Arrangøren, Rindal IL, prøvde etter 32 år i klassisk stil, å arrangere rennet i fristil.

Deltagelsen i konkurranseklassene er naturlig nok påvirket av at det hver helg arrangeres flere turrenn i Trøndelag. Fortsatt er klassisk slageren i turrenn, men det kan forandre seg, for mange av de yngre som gikk i trimklassen, gikk i fristil, sjøl om de hadde muligheten til å gå i et fint klassiskspor.

Resultater følger nedenfor bildet
Bildet fra Rindølrennet med Trollheimen i bakgrunnen, viser at trimerne  benytter seg av begge stilarter, kanskje sortert etter alder. Arrangørfoto.
Bildet fra Rindølrennet med Trollheimen i bakgrunnen, viser at trimerne  benytter seg av begge stilarter, kanskje sortert etter alder. Arrangørfoto.

---

Rindølrennet
Rindal, Møre og Romsdal

Kvinner

Ingen kvinner i konkurranseklassen

Menn
1. Hallvard Løfald, Rindal IL 01:21:59
2. Sverre Solligård, Orkdal IL 01:23:30
3. Lars Bakken Røen, Rindal IL 01:26:20
4. Vebjørn Trønsdal Bævre, Rindal IL 01:26:52
5. Vegard Kvam, Fjellørnen IL 01:27:05
6. Morten Svinsås, Rindal IL 01:27:20

Komplette resultater Rindølrennet 2013


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus