RESULTATER: ligger mellom nyhet nr. 4 og 5| SKIPLUKKER'N SVARER
Jenny Hansson på samling i Seiser Alm ved inngangen til 2013. Foto: Petter Soleng Skinstad/Langrenn.com.

Jenny Hansson på samling i Seiser Alm ved inngangen til 2013. Foto: Petter Soleng Skinstad/Langrenn.com.

Jenny Hansson legger opp

Team Coop har etter dette 9 løpere

Hun har vunnet Vasaloppet, TjejVasan, Marcialonga, Birkebeinerrennet, Jizerska og Swix Ski Classics totalt, men nå avrunder svenske Jenny Hansson sin storsatsing.

Tips en venn  Skriv ut

Team Coop´s svenska långloppstjärna Jenny Hansson trappar ner sin elitsatsning.

Jenny har haft en lång och framgångsrik karriär inom långlopp. Med vinster i Vasaloppet, Tjejvasan, Marcialonga, Birkebeinerrennet, Jizerska och Swix Ski Classics totalt måste hon räknas som en av världens främsta damåkare genom tiderna inom långlopp.

“Jag ser fram emot att med min erfarenhet fortsätta att stötta sporten för den nya generationen av skidåkare som kommer fram inom långlopp. Åre längdskidklubb kommer alltid stå mig varmt om hjärtat och jag vill tacka alla som har varit en del av min skidkarriär hittills och hjälpt mig till mina framgångar i skidspåret. Jag står inför en spännande framtid med många nya utmaningar och det kan mycket väl hända att jag står på startlinjen i något av dom stora loppet redan till vintern”, säger Jenny Hansson.

" Jenny har haft en fantastisk karriär inom långlopp och för Team Coop har hon varit oerhört viktig lagmedlem. Vi kommer alla i teamet sakna henne kommande säsong men önskar henne all framgång i den fortsatta karriären utanför skidspåret! " säger David Nilsson Teamchef Team Coop.

Team Coop består nu inför kommande säsong av nio skidåkare, i Swix Ski Classics kan varje team registrera 10...


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus