1110 løpere stilte til start i HovdenTour 2012. Året etter var det nært dobbelt så mange påmeldte. Foto: Hovden Tour, Anders Martinsen

1110 løpere stilte til start i HovdenTour 2012. Foto: Hovden Tour, Anders Martinsen

Ny startordning for HovdenTour

3. utgave av HovdenTour arrangeres 15. mars 2014, og påmeldingen åpner lørdag 10. august. Det innføres nå ny startordning for å unngå køgåing.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, tre måneder eller ett år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

I år var det 2053 deltakere som gjennomførte HovdenTour. Det var nær en dobling fra året før. Mange deltakere kombinert med utfordrende værforhold førte i år til en del køgåing. Dette vil vi unngå i 2014, og vi innfører derfor puljer.

Når man melder seg på til HovdenTour registrerer man samtidig forventet tidsbruk. Slik vil vi få plassert deltakerne "der de hører hjemme" og få bedre flyt.

Noen synes kanskje det er vanskelig å anslå tiden sin, men man kan gå inn på resultater fra tidligere år for å sammenligne tider. Om formen endrer seg fram mot rennet kan man selv enkelt gå inn og endre tidspulje. Vi tror dette grepet vil føre til ennå mer fornøyde deltakere i 2014.

Vi tar også i bruk nytt tidtakersystem i 2014, slik at vi kan ha flere spor over et lenger strekk i starten. Også dette vil bidra til mindre trengsel og bedre flyt. Det blir dessuten nye startnummer med integrert chip.

Organisasjonskomiteen er altså i full gang med planleggingen av neste års arrangement, og ser på mulige forbedringer på flere områder. Vi gleder oss til å ta imot forhåpentligvis ennå flere deltakere i 2014.

Les mer på arrangementets nettsider


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus