-->
Fra Stenfjellrundetraséen i et tidliere år. Foto: Stein Arne Negård.

Fra Stenfjellrundetraséen i et tidliere år. Foto: Stein Arne Negård.

Stenfjellrunden melder om topp forhold

Mens dessverre store deler av landet sliter med snømangel kan Hedmarksvidda skilte med topp snø- og løypeforhold. I løpet av helga vil hele Stenfjellrunden bli kjørt opp, forteller Atle Roaldstveit i Vang Skiløperforening til Langrenn.com.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Atle Roaldstveit er rennleder og leder av langrennsgruppa i Vang Skiløperforening. Han forteller som følger til Langrenn.com's lesere:

Lørdag 1. februar er det duket for den 37. Stenfjellrunden i Vangsåsen på Hamar. De siste årene har flere tusen løpere testet «trikkeskinnene» på Hedmarksvidda, med utgangspunkt fra NM-arenaen på Gåsbu langrennsenter.

Topp snøforhold
Mens dessverre store deler av landet sliter med snømangel kan Hedmarksvidda skilte med topp snø- og løypeforhold. I løpet av helga vil hele Stenfjellrunden bli kjørt opp.

Full merking av traseen er det i midlertid ikke sikkert vi klarer. Siste døgn har det kommet ca. 30 cm med nysnø så løypemannskapene har travle tider. Løypenettet i Vangsåsen har allerede blitt godt besøkt i jula, men vi regner med ekstra storinnrykk nå til helga.

Påmelding og seeding
Online påmelding for Stenfjellrunden 2014 er åpen på www.stenfjellrunden.no.

I tillegg til den tradisjonelle distansen på 42,5 km, kan Stenfjellrunden også friste med et kortere alternativ på 23 km (ikke seedingsrenn).

En ypperlig distanse for mosjonister og de som vil ha en mykere start på turrennsesongen. Som tidligere år er Stenfjellrunden seedingsrenn for Bikebeineren og Vasaloppet, men også for Holmenkollmarsjen!

Vi ønsker alle skientusiaster velkommen til Vangsåsen i Hamar til en forsmak på «Vinterens vakreste eventyr» - Stenfjellrunden.

Hjemmeside for Stenfjellrunden


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus