Løpere fra Lillehammer Skiklub og Team Coop Talent. Foto: Geir Olsen.

Løpere fra Lillehammer Skiklub og Team Coop Talent. Foto: Geir Olsen.

Lillehammer stiller 15 NM-lag

- Vi fra Lillehammer Skiklub stiller mannsterke både i forbindelse med gjennomføring av arrangementet, samt rekord-deltakelse på startstreken, forteller Brit Pettersen Tofte til Langrenn.com.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Lillehammer Skiklub er en klubb som aldri slutter å imponere. Enten det gjelder å mønstre løpere til Birkebeinerrennet eller til begivenheter som NM på Ski, så er de inne i toppsjiktet både sportslig og med tanke på antall hoder.

Dette er noe klubbens daglig leder, Brit Pettersen Tofte, også kan bekrefte overfor Langrenn.com.

- NM på ski nærmer seg og med det et nytt stort arrangement på hjemmebane for oss lillehammeringer, sier hun og fortsetter:

- Lillehammer Skiklub har nå meldt på 10 herrelag og 5 damelag til NM-stafett søndag 19. januar.

Fortsetter nedenfor plakaten
01_NM.jpg
Omtale av NM på Ski er et samarbeid mellom Oslo Sportslager og Langrenn.com.

Verken Langrenn.com eller Lillehammer Skiklub sitter på fullstendig eksakt oversikt over hvordan stafett-deltakelsen fra ulike klubber har vært opp gjennom alle år. Men Brit Pettersen Tofte har gjort en øvelse i form av å se litt nærmere på tidligere mesterskap.

- Jeg har forsøkt meg litt i historikken på hva som er rekorder fra tidligere, og etter det jeg kan se, er det ingen klubb gjennom tidene som er i nærheten av dette antallet, opplyser hun.

- Vi besluttet selvfølgelig nå etter NM-flyttingene å gi tilbudet til våre juniorløpere som også ønsker å delta og vi økte derfor antallet lag. Dette viser noe om bredden klubben har av junior- og seniorløpere.

For ordens skyld kan det nevnes at det er 3 etapper i hver stafett. Med 10 herrelag blir det da 30 menn og med 5 damelag snakker vi om 15 kvinner. Totalt altså 45 løpere fra Lillehammer Skiklub i NM-stafetten.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus