-->
Magne Lund Hansen til venstre har akkurat gått inn til seier i Skeikampenrennet 2014, her sammen med løpets toer, Øystein Pettersen. Foto: Kristian Nordlunde.

Magne Lund Hansen til venstre har akkurat gått inn til seier i Skeikampenrennet 2014, her sammen med løpets toer, Øystein Pettersen. Foto: Kristian Nordlunde.

Skeikampenrennet: Magne Hansen vant foran Pølsa

MED KOMPLETTE RESULTATER: Med 7 til 8 minusgrader og 120 centimeter snø var det strålende rammer for lørdagens utgave av Skeikampenrennet. En som benyttet dagen til å sette prikken over i'en var Magne Hansen fra Høybråten og Stovner IL.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Magne Lund Hansen, hjemmehørende i Oslo-klubben Høybråten og Stovner IL brukte 1 time, 15 minutter og 6 sekunder i Skeikampenrennet 2014.

Dette betyr at løyperekorden til Daniel Myrmæl Helgestad, som av Skirenn.com oppgis til å være 1:10:14, lever trygt videre.

Nærmest Magne i dag fulgte en annen Oslo-løper. Øystein Pølsa Pettersen kom i mål 35 sekunder etter seiersherren. 12 sekunder senere krysset Emil Nyeng målstreken.

- Dette var et flott skirenn, ei herlig løype og et veldig fin bekreftelse på NM-formen, smiler vinner Magne Lund Hansen etter at seieren var sikret. NM begynner som kjent på Lillehammer førstkommende torsdag.

Fine forhold og 350 deltakere
- Her har det vært cirka 7 til 8 minusgrader i dag, vi har 1 meter og 20 centimeter snø og fikk litt nysnø på toppen like før start. Det har vært fine forhold og ikke vind, sier rennleder Kristian Nordlunde til Langrenn.com.

- Hvor mange påmeldte fikk dere til slutt?

- Det ble vel 350, svarer han om deltakelsen i Skeikampenrennet som i år ble gjennomført for 2. gang.

Også idrettskoordinator ved Skeikampen Resort, Torger Fenstad var fornøyd med dagen.

- Dette ble en hyggelig aktivstart på året. God stemning både på stadion og i løypene og skikkelig vintervær ga oss ei veldig fin ramme.  Det var godt å komme i gang med et hektisk og innholdsrikt arrangementsår på Skeikampen, sier han.

Rennet er et samarbeide mellom Follebu SK, Gausdal Skilag, Vestringen IL og Skeikampen Resort. Både Milslukern Sport og Bjørn Dæhlie er blant samarbeidspartene for dette relativt nye og allerede populære turrennet.

---

Skeikampenrennet - 27 km, klassisk
Skei, Oppland - 11. januar 2014


1. Magne Lund Hansen, Høybråten og Stovner IL 1.15.06
2. Øystein Pettersen, Lillomarka SK 1.15.41
3. Emil Nyeng, Ringebu-Fåvang SK 1.15.53
4. Eivind Bakkene, Team Veidekke Innlandet/Øystre Slidre IL 1:16:34
5. Eirik Kurland Olsen, Lillehammer Skiklub 1:16:39
6. Mattis Stenshagen, NTG Lillehammer/Follebu Skiklubb 1:17:04

Komplette resultater


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus