Ånund Lid Byggland. Foto: Erik Borg.

Ånund Lid Byggland. Foto: Erik Borg.

Team LeasePlan Go henter inn egen allrounder foran König

- Ånund Lid Byggland fra vårt eget allround-lag hentes opp for en helg med langløp, opplyser Emil Søbak Gundersen til Langrenn.com. I tillegg låner de også inn en mann fra rekruttlandslaget.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, tre måneder eller ett år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Det har ikke helt gått veien for Team LeasePlan Go denne sesongen om vi tenker langløpsdelen av teamet. Allrounderne på sin side har stormet inn til topplasseringer i verdenscupen, NM og sågar et NM-gull har de innkassert.

- Etter et løp i Sveits i La Diagonela som ikke var det store, så vi bedre takter i Italia og Marcialonga forrige helg, understreker manager Emil Søbak Gundersen.

- Men til tross for fremgang så var bilde alt annet en våre oransje farger. Det var grønt og gult så langt øyet kunne se da kransen ble delt ut i Cavalese, sier han videre med Team Centric og Team United Bakeries i tankene.

- Hva tenker du om dette?

- Dette er selvfølgelig ikke vi i Team LeasePlan Go fornøyde med og vi må bare fortsette å krige for å få sesongens første pallplass i Swix Ski Classics!

Derfor henter de nå opp Ånund Lid Byggland fra allround-laget til innsats i kommende helgs König Ludwig Lauf, sesongens 3. renn i Swix Ski Classics.

- Ånund har mange av ferdighetene som trengs for å lykkes i Oberammergau. Det blir spennende å se om han holder hele veien, sier Søbak Gundersen og fortsetter;

- Det samme gjelder Sindre Bjørnestad Skar. Sindre aksler vår skidress i König dersom ingen blir syke i Toblach eller under U23-VM i Val Di Fiemme.

- I morgen går Sindre U23-VM-sprint og vi er veldig glade for å få låne ham fra Norges Skiforbunds rekruttlandslag.

Med ovenstående som utgangspunkt blir det følgelig et 7-mann stort Team LeasePlan Go i König Ludwig Lauf.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus