Gåsbu langrennsenter. Foto: Stein Arne Negård.

Gåsbu langrennsenter. Foto: Stein Arne Negård.

Stenfjellrunden nærmer seg 900 løpere

- Det er massevis av snø - Vi snør ned her, sier John Petter Lillejordet med et glimt i øyet, da Langrenn.com prater med ham torsdag ettermiddag. Lørdag er det klart for den 37. utgaven av det populære turrennet.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Det er alltid en utfordring med masse snø tett på rennene, men nå er det ikke meldt noe særlig mere snø inn mot Stenfjellrunden på lørdag. I tillegg skal det være cirka 10 minusgrader. Så da skal det bli meget gode forhold, utdyper John Petter Lillejordet som er markedsansvarlig for det drøyt 40 kilometer lange turrennet.

Fra rennkontoret meldes det ellers om stor pågang på skihungrige løpere til Stenfjellrunden.

- Vi nærmer oss med stormskritt 900 løpere. Men det er fortsatt plass til flere og det er ingen problemer med etteranmelding, melder rennleder Atle Roaldstveit i en e-post til Langrenn.com senere på torsdagen.

- Websiden er fortsatt åpen for påmelding, men det er også mulig å etteranmelde seg manuelt ved startnummerutdeling på Sport1 Olrud i morgen kveld eller på Gåsbu lørdag innen kl. 10.00. Rekker du ikke å hente startnummer på Sport1 fredag så kan du selvfølgelig også hente dette på Gåsbu (ved Hamar i Hedmark) frem til start, opplyser han videre.

Ungdommen kommer
- Det er spesielt gledelig at 15-åringene har fått opp øynene på 23 km distansen. Her kan det nok bli mange spennende dueller, vektlegger rennlederen, samtidig som også han påpeker dette med snø.

- Det har kommet mye snø de siste dagene, men med to løypemaskiner i gang så legger løypemannskapene nok en gang sin ære i å gi løperne maksimale forhold når startskuddet går. Værprognosene ser i dette øyeblikk også lovende ut; 10-12 minus og marginalt med nedbør på lørdagen.

Startlister og nærmere løperinfo vil bli lagt ut på www.stenfjellrunden.no senere torsdag kveld.

For løypekart, høydeprofil, værvarsel (inkl. løypas høyeste punkt) tidligere resultater og bilder, klikk her.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus