Deler av spurtoppgjøret i Veldrerennet 2014. Foto: Jon-Anders Bordal/YouTube.

Deler av spurtoppgjøret i Veldrerennet 2014. Foto: Jon-Anders Bordal/YouTube.

Se Veldrerennets intense finale

Tidtaker Jon-Anders Bordal rakk akkurat å kaste seg ut av tidtakerbua da horden av løpere kom mot mål i Veldrerennet forrige helg. Det resulterte i denne filmsnutten.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Helgens König Ludwig Lauf er et langløp vi ofte forbinder med et voldsomt spurtoppgjør med mange involverte, spesielt i herreklassen.

Men i mindre norske turrenn pleier det gjerne å være litt vann mellom båtene, eventuelt et spurtoppgjør med 2-3 løpere involvert.

I så måte er Veldrerennet for en liten uke siden i regi av Mjøs Ski i Ringsaker i Hedmark et spennende og interessant tilfelle.

Startfeltet inneholdt ikke mere enn rundt 70 løpere, men så mange som 15 av dem kom nesten samlet til mål. Det skilte bare 24 sekunder mellom dette knippet løpere.

- En hektisk tidtaker fikk kastet seg ut av bua med kameraet sitt og filmet målgangen. Dette reddet rekkefølgen i mål da vi ikke brukte brikker, forteller Jon-Anders Bordal til Langrenn.com, samtidig som han deler nedenstående film med oss.Se også kort omtale og resultater fra Veldrerennet 2014.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus