Illustrasjonsbilde fra Ingalåmi. Foto: Jørgen Skaug.

Illustrasjonsbilde fra Ingalåmi. Foto: Jørgen Skaug.

Rigmor Aasrud åpner Ingalåmi

Ingalåmi - Norges største jentearrangement - arrangeres på kvinnedagen 8. mars. Rigmor Aasrud vil stå for den offisielle åpningen.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Ingalåmi samarbeider i år med LHL med kampanjen "Hjertelig hilsen".

Mødre passer alltid på alle andre enn seg selv. Med Hjertelig hilsen - kampanjen ønsker LHL å minne alle kvinner på hvor viktig det er å ta vare på seg selv og hjertet sitt. I Norge dør én av tre kvinner av hjerte- og karsykdom.

Det å gjøre noe godt for hjertet sitt kan være så enkelt som å gå av bussen et stopp før der man skal av, eller å gå Ingalåmi. Det handler rett og slett om å sette av litt tid til seg selv.

LHL er glad for være samarbeidspartner for Ingalåmi som gir kvinner mulighet til å sette av en hel dag til å gjøre noe godt for seg selv og hjertet sitt.

Stortingsrepresentant for Oppland og Hjertelig hilsen – ambassadør Rigmor Aasrud vil stå for den offisielle åpningen av Ingalåmi.

Aasrud var statsråd for Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet i Stoltenberg-regjeringen fra 2009-2013. Nå sitter hun i Stortingets kulturkomite med spesielt ansvar for idretten og har et hjerte for idrett, både på elitenivå og breddeidretten.

Fortsetter nedenfor bildet
portrett_f_aid.jpg
Rigmor Aasrud. Foto: AID.

Ingalåmi er Norges største jenteskirenn og et arrangement der alle damer kan delta. For de som liker det langt og tøft anbefales 30 km. Ingalåmi 15 km er hovedarrangementet med og uten tidtaking. Løypa er lett og går i fint skogsterreng. For alle som liker å kle seg ut er det kostymerennet på 5 km som gjelder.

Alle distanser har start og mål på Birkebeineren Skistadion. Det er liv og røre før start og underveis i løypa. Etter målgang er det after ski med trubadur i Ingas vertshus.

Ta med deg venninnegjengen til Ingalåmi 8. mars!

Les mer om Ingalåmi på www.inga-laami.no


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus