Illustrasjonsbilde. Foto: Manzoni/NordicFocus.

Illustrasjonsbilde. Foto: Manzoni/NordicFocus.

Snøstorm fører til turrennendringer

Flere turrenn må lørdag legge om sine løypetraséer på grunn av snø og sterk vind i deler av landet.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Furusjøen Rundt-rennet informerer om følgende på sin hjemmeside:
I ettermiddag har det blitt besluttet at 45 km seedingsrenn vil gå 2 runder a 20 km. Dette er gjort for å sikre best mulig løyper og i forhold til sikkerhet for løperne. Beslutningen er basert på været i dag og morgendagens værprognose med snø og kraftig vind (11 m/s).

Vi er sikre på at alle vil få en flott skiopplevelse, og dette medfører ingen endring av seedingen til Birkebeinerrennet og Vasaloppet.


Også Ørnarrennet har sett seg nødt til å gjøre endringer:
Det er no mykje vind i fjellet, noko som også vert neldt til rennet på laurdag. Med 11-14 m/s (40-50 km/t) kan me ikkje bruke løypa til fjells. Rennet vil då gå som 5,5 runder i Årmotslia skianlegg. Rennet vil bli 27 km.

Dette er avklara med Birken og seedingen blir godkjent. Men me håper værmedlinga tar feil slik at me får brukt fjellløypa. Hugs å være ute i god tid, slik at ein er god forberedt til løpet med startnr, event. kontigenter og få smurt gode ski.


Dette står skrevet på hjemmesiden til Trysil Skimaraton:
NB! Omlegging av løype! På grunn av værprognosene med snø og vind på renndagen har rennledelsen besluttet å legge om løypa. Den øverste runden i Ryskdalen vil bli kuttet ut. I stedet legges det inn en ekstra runde i lysløypa på Østby. Total rennlengde vil bli 40 kilometer.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus