-->
Dette er forholdene som venter løperne i Vardfjelløpet 2014. Arrangørfoto.

Dette er forholdene som venter løperne i Vardfjelløpet 2014. Arrangørfoto.

Ønsker velkommen til Vardfjelløpet

Vardfjelløpet i Engerdal arrangeres i år for 64. gang. Søndag 30. mars ønsker arrangørene velkommen til 25 kilometer klassisk turrenn med kjempefine forhold og mye snø.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Søndag 30. mars arrangeres det tradisjonsrike Vardfjelløpet for 64. gang. Engerdal Sportsklubb ønsker både aktive og trimmere velkommen til skirenn i hjemkommunen til de legendariske Eggen-brødrene.

Vardfjelløpet er 25 kilometer, starter klokken 11.00 ved alpinanlegget ved Sølenstua og har målgang på Drevsjø. Det går buss fra samfunnshuset på Drevsjø til start klokken 09.00, og deltakernes bagasje fraktes tilbake til mål. Garderober finnes i nærheten av målgang, og der vil også premieutdelingen gjennomføres.

Rennet går i klassisk stil og har flotte maskinpreparerte løyper. Starten går i lett, småkupert terreng til første matstasjon etter åtte kilometer. Deretter stiger det jevnt i fire kilometer til toppen av Vardfjellet. Fra toppen er det et par kilometer utfor, før terrenget slaker ut mot andre matstasjon etter 18 kilometer. Fra matstasjonen til mål er det småkupert terreng.

Rennet er åpent for både aktive og trimmere, og trimløperne kan velge mellom distansene 25 og 17 kilometer. Det er to matstasjoner underveis, etter 8 og 18 kilometer.

Med alle sesongens avlysninger friskt i minnet håper arrangørene å se mange spreke løpere som ivrer etter å gå skirenn. Årets Vardfjelløp vil også telle som KM langdistanse for Hedmark.

Vardfjelløpet inngår også i de tre arrangementene som kvalifiserer til den gjeve Eggen-medaljen, med motiv av brødrene Jo og Gjermund Eggen. De to andre konkurransene er Femundløpet (5, 10 eller 21 km) 28. juni 2014 og Femundrittet (40 eller 82 km) 26. juli 2014.

Det blir 1/3 premiering i aktive klasser, og mange uttrekkspremier vil bli delt ut i både i aktiv og trimklassene. Blant de aktive løperne trekkes det blant annet ut to årskort for fiske i Engerdals 900 flotte fiskevann.

---
For mer informasjon og påmelding, se arrangørklubbens hjemmeside.
Resultater, omtaler og værvarsel på denne direktelinken.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus