Håkon Wang fra Pilegrimsrittet og Mari Aas fra Storsylen Opp er klar å utfordre mosjonister og eliteutøvere til en tøff dobbel fra og med sesongen 2014. Arrangørfoto.

Håkon Wang fra Pilegrimsrittet og Mari Aas fra Storsylen Opp er klar å utfordre mosjonister og eliteutøvere til en tøff dobbel fra og med sesongen 2014. Arrangørfoto.

Pilegrimsrittet og Storsylen Opp går for en knallhard dobbel

- I august arrangeres to tøffe utfordringer i Neadalføret, Storsylen Opp og Pilegrimsrittet, forteller Mari Aas og Håkon Wang til Langrenn.com.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Dette er to vidt forskjellige arrangement, men har også mye felles. Nå ønsker arrangørene å utfordre hardhausene som vil utfordre seg litt ekstra.

- Vi har bestemt oss for å arrangere en dobbel, der vi utfordrer trimmerne og eliteutøverne til en kamp mot klokka. Vi vil legge sammen tidene for alle som deltar i begge arrangementene. Vi kommer til å premiere de tre beste damene og herrene med lavest sammenlagttid, sier Håkon Wang fra Pilegrimsrittet og Mari Aas fra Storsylen Opp.

Storsylen Opp og Pilegrimsrittet vurderer om de også skal innlemme flere arrangement i en slik «konkurranse» ved et senere tidspunkt. Premieutdelingen for denne nye «konkurransen» vil i år skje etter Pilegrimsrittet, men kan variere ut i fra hvilket arrangement som går av stabelen sist.

Årets arrangement avvikles på følgende datoer:
Storsylen Opp Lørdag 2. august
Pilegrimsrittet Lørdag 16. august

For de to arrangementene er dette samarbeidet det første som er formalisert.

- Vi ser stadig på nye måter å samarbeide og utvikle oss videre. Så dette er bare starten. Vi har allerede mange andre gode ideer, fortsetter Wang og Aas.

Unikt løypekart og høydeprofil for Storsylen OPP hos Motbakke.com.

Hjemmesider
Storsylen Opp
Pilegrimsrittet


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus