-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Lysebotn Opp| BLINK (alle renn)| Andre konkurranser
Deltakere i Tartu Maraton 2012. Foto: Laiho/NordicFocus.

Deltakere i Tartu Maraton 2012. Foto: Laiho/NordicFocus.

Langøyløpet er avlyst

- Årets Langøyløp skulle etter planen gå av stabelen førstkommende søndag (palmesøndag). Selv om det de siste dagene har kommet noe snø, må vi bare innse at det ikke er tilstrekkelige for å kunne gjennomføre arrangementet, forteller arrangørene.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Langøyløpet er et 20 kilometer langt turrenn i regi av Sortland og Omegn Skiklubb i Nordland. Årets utgave var berammet til helgen, men slik blir det dessverre ikke ved denne korsvei. Arrangørklubben forteller på sin nettside:

Årets Langøyløp skulle etter planen gå av stabelen førstkommende søndag (palmesøndag). Selv om det de siste dagene har kommet noe snø, må vi bare innse at det ikke er tilstrekkelige for å kunne gjennomføre arrangementet.

Når også værvarslet melder mildvær hele uka, er det lite håp om at det kommer nok snø fram mot helga for å kunne gjennomføre rennet.

Langøyløpet føyer seg inn i rekken av de mange skiarrangementene som har blitt avlyst denne sesongen. Når vi er kommet så langt ut på året, er det heller ikke aktuelt å arrangere senere i år.

Arrangørene beklager at det ikke blir noe Langøyløp i år, men satser for fullt på nytt renn i 2015.

Klikk her for alternative turrenn.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus