Petter Reistad inn til bronse i 10 kilometer klassisk under Junior-VM i Val di Fiemme 2014. Foto: Erik Borg.

Petter Reistad inn til bronse i 10 kilometer klassisk under Junior-VM i Val di Fiemme 2014. Foto: Erik Borg.

Petter Reistad: - Jeg gir meg som skiløper

OPPDATERT: Etter en sesong med blant annet stafettgull og individuell bronse under junior-VM i Val di Fiemme, kunngjorde 19-årige Petter Reistad lørdag at han legger opp.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Jeg gir meg som skiløper og takker for en fantastisk reise! skriver Petter Reistad på bildedelingstjenesten Instagram lørdag kveld.

Blant merittene til Bæums Verk-løperen finner vi blant annet stafettgull og bronse på 10 kilometer klassisk under junior-VM i Val di Fiemme tidligere i år, og en tredjeplass sammenIagt i denne sesongens norgescup for eldste juniorklasse. 

Reistad utdyper på sin Facebook-side:

Venner, konkurrenter og støttespillere:
Tusen takk for et herlig år! Sesongen ble min beste noensinne, med uttelling både i Jr. VM og Norgescupen. Tiden som junior på ski har vært utrolig flott og noe jeg ikke for alt i verden ville gått glipp av. Jeg har fått med meg en reise som toppidrettsutøver med trening, mesterskap, flotte mennesker og fabelaktige opplevelser. Skimiljøet er fantastisk, noe som har vært det viktigste argumentet i mot det jeg nå skal si - at jeg gir meg som skiløper. Jeg har blitt kalt tidvis i overkant seriøs og ivrig, og det føler jeg at jeg har vært. Det har vært alt eller ingenting, men nå er tidspunktet hvor det tipper fra alt - til ingenting. Tusen takk til alle som har backet meg opp, hjulpet meg og heiet på meg. Tusen takk til fantastiske treningskamerater, trenere, konkurrenter og venner. Lykke til!


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus