Det store damefeltet på vei ut fra start og opp Wyllerløypa. Foto: Oslos Bratteste.

Det store damefeltet på vei ut fra start og opp Wyllerløypa. Foto: Oslos Bratteste.

Oslos Bratteste inviterer til sosial fest

- Hos oss får all oppleve det samme jubelbruset ved målgang, understreker Anders Tiltnes. Torsdag 1. mai klokken 09:00 åpnes påmeldingen til den 6. utgaven av Oslos Bratteste. Arrangørene håper på minst 4.000 deltagere.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Den 27. september arrangeres Oslos Bratteste for sjette gang. På torsdag åpner påmeldingen og arrangørene går for å lage Norges mest sosiale event.

- Utfordringen med idrettsarrangementer er at man ofte blir splittet opp med venner og kollegaer og mister muligheten til å oppleve de sammen. Vi designer et løp man skal oppleve sammen, forteller løpsleder Anders Tiltnes.

Oslos Bratteste ble arrangert for første gang i 2009 og har siden satt deltagerrekord hvert år. I 2013 stilte 2667 deltagere på startstreken. Tiltnes mener en opplevelse utenom det vanlige og et bynært arrangement er det som lokker deltagerne opp til Tryvann.

- Vi opplever at mange av våre deltagere har Oslos Bratteste som sin første idrettskonkurranse noensinne. Hos oss får all oppleve det samme jubelbruset ved målgang og det er en unik følelse. Jeg forstår hvorfor mange foretrekker motbakkeløp fremfor maraton, sier Tiltnes.

Oslos Bratteste er 2.7 km langt med 402 meter stigning og går fra bunnen av Wyllerløypa og opp til Tryvannstårnet. Rekordholderne er Heidi Weng (17:37) og Sindre Buraas (14:32).

* Oslos Brattestes hjemmeside.
* Se Motbakke.com for resultat 2013, løypeprofil, bilder med mere.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus