Turoperatøren tilbyr overnatting i en innfrossen seilbåt. Foto: Hvitserk.

Turoperatøren tilbyr overnatting i en innfrossen seilbåt. Foto: Hvitserk.

Tilbyr unik Svalbard Skimaraton-pakke

Deltakere i Svalbard Skimaraton tilbys nå en pakke med isbjørnsafari, overnatting i en innefrosset seilbåt og mulighet til å få tips av en norsk landslagsutøver i forkant av konkurransen.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Nå setter turoperatøren Hvitserk opp tur til Svalbard Skimaraton. I tillegg til å delta på verdens nordligste skimaraton, blir det isbjørnsafari på østkysten av Spitsbergen, overnatting i en innefrosset seilbåt og mulighet til å få tips av en norsk landslagsutøver i forkant av konkurransen.

Den norske turoperatøren Hvitserk har i mange år tatt med skiturister over Grønland, til Sydpolen og på skiturer i norske fjell. Når Hvitserk nå setter opp tur til Svalbard Skimaraton, er det en tur helt utenom det vanlige.

Det blir overnatting på en innefrosset seilbåt langt utenfor Longyearbyen, man må kjøre snøscooter til start og banketten blir om bord på båten. I tillegg blir det isbjørnsafari til østkysten av Spitsbergen.

Landslagsutøver Marthe Kristoffersen har nylig inngått sponsoravtale med Hvitserk, og satser på å bli med på turen. Dermed kan man få konkurransetips av en av Norges beste skijenter.

Les mer om turen på Hvitserk.no.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus