Illustrasjonsbilde fra starten i Ingalåmi 2014. Foto: Geir Olsen/Ingalåmi/Birken.

Illustrasjonsbilde fra starten i Ingalåmi 2014. Foto: Geir Olsen/Ingalåmi/Birken.

KK SKImila - Fra løpefest til skifest

- KK-mila er på kort tid blitt en stor suksess, og det er helt naturlig å ta dette arrangementet ut i vintersesongen, sier Gjyri Helén Werp om det nye rennet som arrangeres 13. mars i samarbeid med Holmenkollen Skifestival. 

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Ivrige heiarop, fantastiske løyper og afterski. Det er bare å holde av datoen: 13. mars 2015 inviterer KK til vinterens hyggeligste skirenn.

I samarbeid med Holmenkollen Skifestival arrangeres KK SKImila, der deltakerne får teste ut de flotte løypene fra Sognsvann og opp mot Frognerseteren og Holmenkollbakken.

Skifesten avsluttes med et velfortjent afterskiparty.

Fra løpefest til skifest
- KK-mila er på kort tid blitt en stor suksess, og det er helt naturlig å ta dette arrangementet ut i vintersesongen: Fra løpefest til skifest.

- Med unike skimuligheter rett utenfor døren i hovedstaden, blir dette fantastisk, sier ansvarlig redaktør i KK og skientusiast, Gjyri Helén Werp.

Det er to tradisjonsrike merkevarer som nå har funnet hverandre.

- Da jeg kom i kontakt med Kristin Vestgren Sæterøy, ny leder for Holmenkollen Skifestival, var det full klaff fra første sekund. Vi ville ut på ski og Holmenkollen Skifestival ville fornye de tradisjonsrike Holmenkollrennene.

- Vi har mye til felles, både KK og Holmenkollen Skifestival har lange tradisjoner og står for sunne, folkelige verdier. Da var det jo bare å gjøre det, forteller Werp, som lover en fantastisk stemning både i løypene og etterpå.

Drømmeløyper
Skifesten starter i vakre omgivelser ved Sognsvann, der det blir oppvarming og mulighet for smørehjelp til skiene. Så legger man ut i lysløypa i det stemningsfulle kveldsmørket, opp mot Frognerseteren.

Der blir det garantert topp stemning, med tusenvis av ivrige tilskuere til Holmenkollen Skifestival: Heiarop og kubjeller akkurat som skistjernene i Worldcup'en blir møtt med dagen etter.

Er det stjerneklart, kan man nyte utsikten på vei ned mot mål i verdens langrennsmekka, Holmenkollen nasjonalanlegg.

Her er arenaen klargjort til morgendagens femmil, med løyper i verdensklasse.

Velfortjent afterski
En 2000 m2 paviljong sentralt plassert nederst i Holmenkollbakken står klar til å ta imot skiløperne til afterparty.

Med gode skiftemuligheter etter løpet, blir det et fantastisk afterparty, med bra musikk, høy stemning og deilig mat og drikke.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus