RESULTATER: Moss Rulleskirenn| Øvrige ligger mellom nyhet nr. 4 og 5| SKIPLUKKER'N SVARER
En tidligere utgave av Trysil Skimaraton. Foto: Østby IL.

En tidligere utgave av Trysil Skimaraton. Foto: Østby IL.

Trysil Skimaraton med ny startordning

Grunnet økende deltakerantall går Trysil Skimaraton denne vinteren over til puljestart for å få bedre flyt og mindre køgåing. Påmeldingen er allerede godt i gang til rennet som går av stabelen 14. februar.

Tips en venn  Skriv ut

Påmeldingen til Trysil Skimaraton lørdag 14. februar 2015 er i gang, og etter ca en ukes påmelding er det allerede godt over 100 påmeldte.

Det tyder på stor interesse for det populære seedingsrennet som de siste årene har hatt opp mot 800 deltakere. Alle som melder seg på innen 31. desember er med i trekningen om et par Swix Triac 2.0-staver.

Fra fellesstart til puljestart
Årets store nyhet er ny startordning. Tidligere år har Trysil Skimaraton hatt fellesstart med inndeling i startledd. Dette har med et så stort deltakerantall som har vært de siste årene skapt utfordringer med køgåing og dårlig flyt i sporet for en del deltakere.

I 2015 blir det puljevis start slik som i Birkebeinerrennet, med inndeling i startpuljer etter egenseedingsprinsippet.

Dette grepet gjøres for å få bedre flyt, mindre køgåing, og for å få en enda bedre totalopplevelsei den flotte løypetraseen for løperne. Det er også jobbet mye med forbedringer av løypetraseen i løpet av sommeren.

Full vinter i Trysil
Mens snøen glimrer med sitt fravær i store deler av Østlandsområdet er det full vinter i Trysil. Store deler av renntraseen er allerede oppkjørt, og i løypas øverste del er det allerede nå helt optimale skiforhold.


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus