Illustrasjonsbilde. Foto: Veltheim/NordicFocus.

Illustrasjonsbilde. Foto: Veltheim/NordicFocus.

Påmelding åpnet til Madshus Skimaraton

Madshus Skimaraton, som går i variert natur og rikt kulturlandskap mellom Raufoss og Gjøvik, har åpnet påmelding til vinterens renn med seeding til Birken søndag 15. februar.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Søndag 15. februar arrangeres Madshus Skimaraton 2015. Turrennet starter på Raufoss Skistadion og har målgang på Øverby Skistadion ved Gjøvik.

Rennet avslutter Madshus Skifestival, som er ei aktivitetsuke for skiglade mennesker i Gjøvikregionen. Madshus Skimaraton er også i 2015 seedingrenn til Birkebeinerrennet, og nå er rennet åpnet for påmelding.

Deler av traseen til Madshus Skimaraton har hatt skiforhold i flere uker allerede. Den siste delen mot Gjøvik trenger imidlertid mer snø for å kunne tas i bruk.

Du kan velge mellom fulldistansen på 42 km (seedingrenn) eller et kortere alternativ uten tidtaking på 17 km fra Øvre Vardal – Madshus Stuttmaraton.

Traseen har løypeprofil som gir «birkenfølelse» for løperne. Løypa går i gjennom variert natur, og siste delen av løypa går igjennom et aktivt og rikt kulturlandskap i Vardal.

Første start går klokken 10:00 søndag 15. februar på Raufoss Skistadion.

I fjor fullførte i underkant av 500 løpere begge distansene. Målsettingen er å overgå dette i 2015-utgaven.

Arrangørene Raufoss IL Langrenn, Øvre Vardal Sportsklubb og Gjøvik Skiklubb ønsker nye og tidligere deltagere velkommen til Madshus Skimaraton 2015.

Se vår nye hjemmeside www.madshusskimaraton.no for mer informasjon.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus