Her ser vi Erlend Olsen på vei opp mot første matstasjon ved Korsmyrkoja to uker før rennet 2015. Arrangørfoto.

Her ser vi Erlend Olsen på vei opp mot første matstasjon ved Korsmyrkoja to uker før rennet 2015. Arrangørfoto.

Tidlig seeding til Birken og Vasan med Trysil-Knut rennet

Det loves snø, seeding, premiepenger og flotte løyper i Trysil-Knut rennet. Startskuddet går lørdag 24. januar klokka 12, er du i rute?

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Trysil-Knut rennet går som flere av de tidlige, store turrennene av stabelen snart, og det nærmer seg fristen for forhåndspåmelding den 21. januar. 

- Dette er en unik mulighet til å seede seg tidlig til både Vasaloppet, Birkebeinerrennet og Holmenkollmarsjen, mener rennleder Ingar Kristiansen. 

Selv om det de siste dagene også har snødd godt i flere lavereliggende og mer sentrale strøk av landet vårt ligger nok Trysil fortsatt noen hestehoder foran. 

- Vi har mye snø, og alt av løyper er allerede preparert flere ganger med løypemaskin. Det er meldt nytt snøfall fra torsdag til fredag, så hele traseen nyprepareres med løypemaskin på fredag.

- Vi ønsker derfor løpere velkommen til å teste løypene førstkommende helg. Hvis overnatting ønskes kan man kontakte Sjøenden Camping som har små hytter til en rimelig pris.

Påmeldingsmuligheter er å finne på Søre Osen ILs hjemmesider.

- Vil også minne om at vi belønner en eventuell ny løyperekord med kr. 5000,- for både kvinner og menn, avslutter Ingar.

Se også:
* Mer informasjon som resultater, omtaler, løypeprofil og værvarsel
* Komplett terminliste for alle turrenn


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus