-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Lysebotn Opp| BLINK (alle renn)| Andre konkurranser
Løpere underveis i Montebellorennet 2013. Arrangørfoto.

Løpere underveis i Montebellorennet 2013. Arrangørfoto.

Gnistrende forhold og stor pågang for Montebellorennet

Mens regnet har plasket på de lavereliggende stedene på Østlandet har nedbøren kommet som snø på åsene mellom Sande og Drammen. - Det har kommet mer en nok med snø de siste ukene, og traseen blir kjørt opp jevnlig, sier Ole Kristian Skjørdal, rennleder for Montebellorennet 28. februar.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst


Stor pågang av påmeldinger
Det er 4 uker til Montebellorennet arrangeres og vi har nå en økning på nesten 30 % i forhold til samme tid i fjor. Det betyr at det mye trolig blir mellom 700 og 800 deltakere. Montebellorennet er også seeding til Birken og Vasaloppet. Og påmeldingene er godt i gang til årets renn som går av stabelen 28. februar.

- Så for å sikre seg plass kan det være lurt å melde seg på allerede nå, for vi har et maksantall på 800 deltakere, forteller Ole Kristian Skjørdal, rennleder for Montebellorennet.

Nytt startområde
Montebello Arena er under gradvis utbygging. I år blir starten flyttet tilbake til selve målområdet. Det betyr at arrangementet vil bli mere intimt og oversiktlig. Puljestart etter selvseedingsprinsippet opprettholdes. Det er maks 80 stk. per pulje.

Perfekte løypeforhold
Alt ligger til rette for at løyperekorder skal kunne slås i år. Det meldes om helt optimale forhold i Montebelloløypene på Vestskogen. Snødybden varierer nå fra 60 til 90 cm.

- Vi kunne vel ikke bedt om mer optimale forhold for å arrangere et skirenn. Det har kommet mer en nok med snø de siste ukene, og traseen blir kjørt opp jevnlig. Traseen vil være merket fra søndag 8. februar. Så det er gode muligheter for å teste ut løypa i forkant av rennet.

Linker
Rennets hjemmeside
Resultater, omtaler, kartvisning, høydeprofil, værvarsel, bilder


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus