-->
Kolls Sigmund Langedal Breivik var den raskeste i pulja for junior og senior på Kollmila 2014. Arrangørfoto.

Kolls Sigmund Langedal Breivik var den raskeste i pulja for junior og senior på Kollmila 2014. Arrangørfoto.

Klart for fulltegnet Kollmila

- Interessen for dette rennet viser med tydelighet at ungdommen setter pris på at fart og moro også når det er snakk om konkurranse, sier Øyvind Bånerud, leder av Koll Ski og rennleder for Kollmila 7. februar.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

I en tid der de fleste skirenn foregår på kunstsnø på skistadion, skiller Kollmila seg ut, og lørdag 7. februar går dette rennet igjen av stabelen.

Egentlig er Kollmila et gammelt arrangement fra åttiårene som forsvant med varme vintre og nedtur for langrennsporten, men entusiaster i Koll hentet denne frem igjen i 2012.

Allerede første året var rennet fulltegnet, og dette er også tilfellet i år.

- Interessen for dette rennet viser med tydelighet at ungdommen setter pris på at fart og moro også når det er snakk om konkurranse, sier Øyvind Bånerud, rennleder og leder av Koll Ski.

I fjor brukte de raskeste løperne kun 21 minutter på den 10 km lange løypa, noe som selvsagt henger sammen med antall høydemetere. Løypa faller 240 høydemeter, så her er det likte mye guts som kondisjon som teller.

I fjor vant Sigmund Langedal Breivik knepent foran rulleskitoppen Ragnar Bragvin Andersen.

For de yngste klassene går Halvmila fra Frønsvollstråkka samme dag, og NGP Skifestival for psykisk utviklingshemmede inngår også i Kollmila-arrangementet denne dagen. Vi følger opp med resultater på lørdag.

- For de som har mye å gi, kan dere melde dere på motbakkerennet Kollmila OPP som går av stabelen den 10. februar. Her er det garantert ingen som går på blanke ski.» Uttaler rennleder Øyvind Bånerud. 

Se også
* Gir alle monsterbakke-utfordring
10 kilometer på 21 minutter i Kollmila


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus