Fra løypene til Holmenkollmarsjen 2015 i stigningen opp mot Søndre Heggeli. Foto: Kjetil Hagen.

Fra løypene til Holmenkollmarsjen 2015 i stigningen opp mot Søndre Heggeli. Foto: Kjetil Hagen.

Madshus Redline til beste selfie i Holmenkollmarsjen

- Det bør være tid til en selfie underveis på den halve distansen, mener Skiforeningen foran lørdagens Holmenkollmarsj. Nå setter de opp nytt selfie-skilt i Heikampveien. Og premiene er særs fine.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Det er meldt strålende sol, et par minusgrader og lite vind på start førstkommende lørdag. Alt ligger dermed til rette for at de ivrige skiløperne som skal ut og gå 25 km i Holmenkollmarsjen, kan ta perfekte selfies i løpet av turen.

– Vi så at mange tok seg tid til å ta bilder underveis i fjor, selv på den lange distansen. I år ville vi sette i gang en konkurranse der dagens beste selfie vinner et par splitter nye ski, forteller arrangementssjef i Skiforeningen, Ole Kristian Sørland.

Til og med fjorårets vinner på den lengste distansen, Arne Post, var fristet til å ta et selfie-stopp i fjor. Men lot være:

– Jeg var mest fokusert på å komme raskt i mål. Men sola i fjor gjorde det fristende. Jeg venter til jeg er i mål med å ta bilder, konstaterer langrennsløperen.

Og forholdene kommende lørdag fremstår særs fordelaktige for ivrige mobilfotografer. Eksperter mener nemlig naturlig lys, fin bakgrunn, ensfarget bekledning og håret vekk fra ansiktet er oppskriften på en perfekt selfie.

– Dette høres jo ut som en beskrivelse på en typisk langrennstur i Nordmarka med lua på og rød anorakk? Vi håper konkurransen bidrar til at løperne nyter turen enda et hakk, senker skuldrene og koser seg underveis, sier Sørland.

Selfie-konkurranse på Holmenkollmarsjen
* Et selfie-skilt med #holmenkollmarsjen står plassert i Heikampveien i det du vender rundt, ved det populære utsiktspunktet der du skuer utover Sørkedalen.

* Dagens beste selfie vinner et par Redline ski fra Madshus. Andre- og tredjeplass vinner pulsklokker fra Polar.

* Alle som deler sin selfie og merker med #holmenkollmarsjen er med i konkurransen.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus