-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Lysebotn Opp| BLINK (alle renn)| Andre konkurranser
Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Flytter Marka Rundt - Blir rundløype i år

- På grunn av de rådende forholdene, har vi likevel besluttet å flytte rennet, melder arrangørene av det 40 km lange turrennet Marka Rundt.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Det er til tider utfordrende for arrangører av skirenn, selv i vintermåneden februar, hvilket kreftene bak det som oppgis til å være Trondheims eldste og største turrenn får erfare i disse dager.

Men iherdig dugnadsinnsats fra ildsjeler i Vestbyens IL og NTNUI gjør at det allikevel går mot at Marka Rundt kan gjennomføres, dog med noen justeringer.

Dette er hva de meddeler:

Det har tørket opp mye i Bymarke fra i går til i dag. Forholdene er fortsatt krevende, men vi i Marka Rundt er positive og gjør alt som står i vår makt for at rennet kan arrangeres til helgen!

På grunn av de rådende forholdene, har vi likevel besluttet å flytte rennet fra Granåsen til en runde på i overkant av 10km, som gåes flere ganger, på Fjellseter.

Vi jobber på spreng med alternativer til trase. Mer informasjon om traseen kommer.

For å spare på snøen har vi også dessverre måttet se oss nødt til å avlyse stafetten. Alle stafettdeltagerne vil få tilbakeført påmeldingskontigenten.

Vi beklager på det sterkeste til alle lagene som er påmeldt! Vi håper likevel at dere har forståelse for at forholdene er krevende nå, og at vi har måttet prioritere rennet foran stafetten!

Lenker
* Marka Rundt sin hjemmeside
* Marka Rundt på Skirenn.com


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus