Illustrasjonsbilde fra Jungerløpet. Arrangørfoto.

Illustrasjonsbilde fra Jungerløpet. Arrangørfoto.

Jungerløpet som planlagt tross lite snø

Det tradisjonsrike Jungerløpet arrangeres for 40. gang lørdag 21. februar 2015. Løypesjef Thomas Weman melder, at tross mildvær, så ser det ut til at man klarer å gjennomføre turrennet som planlagt i ordinær trasé.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Weman melder at det i tillegg er meldt litt snø mandag og tirsdag som bør kunne medføre at vi får greie forhold selv om det i utgangspunktet er litt lite snø. Det kan riktignok være fornuftig å spare det beste skiparet fortsetter Weman.

Vestfossen IF arrangerer Jungerløpet for 40. gang.

Traséen går i vekslende skogsterreng i traktene mellom Vestfossen og Kongsberg med start og målgang på Ormåsen skistadion i Vestfossen.

Jungerløpet har gjennom 40 år vært et tradisjonelt turrenn i klassisk stil med god deltagelse i alle år, og vi håper på opp mot 500 deltagere slik som på slutten av 70-tallet.

På grunn av de rådende snø- og værforholdene er vel kanskje Jungerløpet det eneste turrennet som arrangeres i lavlandet i år.

Vi har plass til alle som ønsker å være med og i årets jubileumsrenn er det mange flotte premier til vinnere i forskjellige klasser.

Eksempel på premiering er verdens råeste skibinding fra Rottefella, Xcelerator Titan, til 1. dame og 1. herre i klassen 40-45 år, glass fra Nøstetangen Glassverk til beste tid i dame og herreklassene.

Og ikke minst uttrekkspremier fra Treningspartner blant alle deltagere i turrenn og distanserennet, hvor hovedpremien er en tredemølle, verdi kr 20.000.-,

I tillegg både vektvester og slynger og mange andre fine premier. For øvrig er det vanlig premiering på 1/3.

Vi har en fin og kupert løype som vi tror de fleste turløpere vil like. Løypa er 23 km lang med en drikkestasjon og går i klassisk stil.

Jungerløpet er et tradisjonsrikt trim og turrenn for alle klasser. I år er det også et distanserenn for klassen 13 til 16 år.

Påmelding gjøres påfølgende linker:
https://www.deltager.no/emit/participant/arrangement.aspx?id=116736
eller
http://www.skiforbundet.no/terminliste/arrangement/?eid=291834 (for de med minidrett)

Påmelding for distanserennet:
http://www.skiforbundet.no/terminliste/arrangement/?eid=291835

Fra tidligere år har vi fått mye skryt både av traséen, preparering og ikke minst fasilitetene rundt kaféen og premieutdelingen.

Når det i år også er Ski-VM i Falun er det ekstra flott å ha jubileum samtidig og vi skal sørge for at det som skjer i Falun også formidles på Ormåsen.

Lenker
* Jungerløpets hjemmeside.
* Resultater, omtaler, kartvisning, høydeprofil, værvarsel, bilder.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus